Fietsshirt mouwloos

Mouwloos fietsshirt: klaar voor de zomer

Een knalblauwe lucht, hoge temperaturen en een prachtige fietstocht voor de boeg. Voor de meeste vrouwelijke fietsers is het duidelijk welke fietskledingkeuze gemaakt moet worden onder deze optimale fietsomstandigheden: een wielershirt zonder mouwen. Fietskledingvoordeel.nl is altijd klaar voor de zomer, met een populair assortiment van speciaal voor dames ontwikkelde mouwloze wielershirts. Wij verkopen geliefde merken als Castelli wielerkleding, Sportful en 21Virages tegen de scherpste prijzen.  

21Virages mouwloos fietsshirt: vrouwelijk en voordelig

Ons eigen merk 21Virages beantwoordt volledig aan de groeiende vraag van de vrouwelijke fietser naar mouwloze fietsshirts. De ademende en vochtregulerende materialen bieden je comfort en kwaliteit, de strakke designs met modieuze kleuren en accenten geven je een vrouwelijke uitstraling op je racefiets of mountainbike, en de voordelige prijzen maken de aanschaf van een mouwloos fietsshirt ook financieel zeer aantrekkelijk. Kortom: een win-win-win-situatie.

SPORTFUL FIETSTOP: COMFORTABEL EN CHARMANT

Betaalbare fietskleding met de uitstraling van de luxe Italiaanse merken, dat is Sportful. Veel Nederlandse fietsers zijn zeer gecharmeerd van het moderne, Italiaanse design met strakke belijningen. Onder hen een snel groeiende groep dames, die in de fietskleding van Sportful de ultieme, vrouwelijke pasvormen vindt. Naast mouwloze fietsshirts ontwikkelt Sportful voor de vrouwelijke fietser ook zorgvuldig ontworpen fietstops. De fietstop is het ultieme luchtige product in heet zomerweer, maar bovenal een uiterst comfortabel én charmant fietskledingstuk met een interne beha of ruimte voor vulling en opbergzakken op de achterkant. Fietskledingvoordeel.nl verkoopt de Sportful fietstops in verschillende kleuren.

Mouwloos wielershirt of fietstop in de aanbieding

Fietskledingvoordeel.nl doet zijn bedrijfsnaam eer aan en biedt mouwloze fietsshirts of fietstops voor dames regelmatig aan met een korting die niet zelden flink oploopt. Houd onze website in de gaten voor de Superdeals en andere niet te missen aanbiedingen!

Mouwloze wielershirts direct uit voorraad geleverd

Alle mouwloze wielershirts en fietstops voor dames worden direct uit voorraad geleverd. Bestel je voor 23:45 uur, dan wordt jouw bestelling de volgende dag al bij jou thuis bezorgd. Is deze bestelling ook nog boven de 35 euro? Dan verzenden wij hem geheel gratis! Je bent bij ons dus niet alleen verzekerd van de voordeligste prijzen, maar ook van een snelle levering. Heb je een keuze gemaakt, maar wil je je mouwloze fietsshirt of fietstop eerst passen voordat je tot de aanschaf ervan overgaat? Dat kan in onze fietskledingwinkel in Ouderkerk aan de Amstel.