21virages zomercollectie

21VIRAGES ZOMERCOLLECTIE VOOR dames BIJ FIETSKLEDINGVOORDEEL.NL

Het is belangrijk voor elke fietser om de juiste fietskleding te hebben die past bij het seizoen. Per seizoen verschllt de uitrusting aan zowel fietskleding en fietsaccessoires. Bij Fietskledingvoordeel.nl hebben wij een uitgebreid assortiment met fietskleding voor zowel de zomer en winter. Hierbij heb je de keuze uit verschillende topmerken, waaronder het merk 21Virages. 21Virages is er voor de grootste wielerfanaten die zelfs in de meest barre omstandigheden een tocht willen maken. Of het nou vriest en regent of dat er een hittegolf is, deze wielrenner gaat altijd tot het uiterste. 21Virages werkt daarnaasr zonder tussenhandel, extra logistiek en dure marketingcampagnes en is daarom in staat om het voordeel voor de portemonnee van de klant zo hoog te laten oplopen. In de zomercollectie zijn veel verschillende soorten fietskleding te vinden. Ook voor asseccoires kan je bij de zomercollectie van 21Virages terecht. Hun fietskleding is van goede kwaliteit voor een zeer goede prijs!

BREED ASSORTIMENT 21VIRAGES FIETSKLEDING

21Virages één van de vele topmerken in ons assortiment. Met 65 producten is de zomercollectie van 21Virages voor dames uitgebreid en gevarieerd. Van fietsjacks en fietsshirts tot fietssokken en nekwarmers, je kunt het allemaal terugvinden op onze webshop. De fietssokken van 21Virages zijn beschikbaar in verschillende kleuren, hoog en laag. Deze fietssok is van top kwaliteit met een 15 cm hoge manchet om de enkel in de kleurcombinatie wit blauw. De climawell fietssokken hebben handmatig afgestopte naden bij de tenen en zijn geschikt voor zomerse omstandigheden! Naast deze artikelen uit de 21Virages zomercollectie vind je in onze webshop ook verschillende fietskleding sets voor in de zomer. Deze bevatten o.a. een thermoshirt, korte mouwen shirt en een short. Op deze manier heb je direct een complete outfit!

ZOMERCOLLECTIE VOOR HEREN GEMAKKELIJK ONLINE TE BESTELLEN

Bij fietskledingvoordeel.nl ben je op de juiste plek om de nieuwe zomercollectie van 21Virages te bestellen. Het bestellen gaat zeer gemakkelijk en tegen de beste prijzen. Wanneer je voor 23:45 uur een bestelling plaatst, heb je deze de volgende dag al binnen. Bovendien verzekeren wij altijd topkwaliteit fietskleding. Naast de reguliere prijzen hebben wij ook regelmatig de beste aanbiedingen en acties waardoor jouw favoriete fietskleding nog goedkoper wordt. 21Virages beschikt ook over een uitgebreide zomercollectie voor heren. Bekijk snel de collecties en bestel gemakkelijk jouw favoriete outfit online.