Castelli zomercollectie

Castelli zomercollectie dames 

Een witte schorpioen in een rood rondje. Het is een van de bekendste fietskledinglogo’s. Het Italiaanse Castelli is zeer populair onder wielrenners. Zowel professionals als amateurs en recreanten laten massaal hun oog vallen op de fietskleding van het merk dat bekendstaat om de perfecte combinatie van design, innovatie en topkwaliteit. Met stijlvolle en naadloos passende ontwerpen bouwt Castelli bovendien aan een fietskledinglijn voor dames die enorm in de smaak valt bij de vrouwelijke fietser. Fietskledingvoordeel.nl biedt de nieuwste fietskleding voor dames aan in onze Castelli zomercollectie.

Innovatie: het handelsmerk van Castelli

De legendarische renner Gino Bartali reed in de eerste echte koersbroek. Fausto Coppi verbrak het werelduurrecord in een aerodynamische wielerpak van zijde. Het merk achter deze revolutionaire fietskleding: Castelli. Al ruim een eeuw lang is het een missie van de ontwerpers om de snelste en soepelste wielerkleding van de wereld te ontwikkelen. Van de eerste experimenten met de textielstof Lycra in de jaren 70, via de introductie van de Bibshort met zeem in 1997 tot de producten van vandaag de dag: innovatie is en blijft het handelsmerk van Castelli. Dat geldt zeker ook voor de fietskleding die Castelli speciaal voor dames ontwikkelt. Naast de geliefde fietsshirts zijn de Castelli fietsbroeken voor dames en de fietstops met ingebouwde beha’s erg populair.

De stijlvolle designs van Castelli

De kwaliteit van Castelli wordt vaak in één adem genoemd met het design. Een snelle blik op de fietsshirts van de Castelli zomercollectie maakt al duidelijk hoe bijzonder, stijlvol én vrouwelijk de ontwerpen van het Italiaanse merk zijn. Kijk bijvoorbeeld naar deze Castell Aero Pro W Jersey. De stof en tactisch geplaatste naden zorgen er voor dat het shirt uiterst aerodynamisch. Het patroon en de kleur maken het shirt stijlvol en geeft jouw fietsoutfit net even wat extra's. Meer van deze mooie fietsshirts en andere fantastische Castelli producten zijn allemaal gemakkelijk te bestellen in onze webshop. 

Castelli-artikelen direct uit voorraad geleverd

Al onze producten van Castelli, zowel de nieuwe collectie als de Castelli Outlet, worden direct uit voorraad geleverd. Wanneer je voor 23:45 uur bestelt, heb jij jouw nieuwe outfit de volgende dag al in huis. Daarnaast verzenden wij bestellingen boven de 35 euro gratis door heel Nederland! Je bent bij ons dus niet alleen verzekerd van de voordeligste prijs, maar ook van een snelle bezorging. Heb je een keuze gemaakt, maar wil je het product graag passen voordat je het koopt? Kom dan langs in onze fietskledingwinkel in Ouderkerk aan de Amstel.