Sportful zomercollectie

Sportful zomercollectie voor dames

Betaalbare fietskleding met de uitstraling van de luxe Italiaanse merken, dat is Sportful. Het geliefde merk boekt niet alleen grote successen als kledingsponsor van de Tinkoff-Saxo wielerploeg (van onder andere Alberto Contador), maar het wint ook steeds meer aan populariteit onder recreatieve racefietsers en mountainbikers. Veel Nederlandse fietsers zijn zeer gecharmeerd van het moderne, Italiaanse design met strakke belijningen. Onder hen een snel groeiende groep dames, die in de fietskleding van Sportful de ultieme, vrouwelijke pasvormen vindt. Hier bij Fietskledingvoordeel.nl is een divers aanbod aan fietskleding van dit fantastische merk terug te vinden. 

Sportful fietsshirt: Bodyfit, Allure en Gruppetto

Sportful heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van verschillende fietskledinglijnen die zich onderscheiden in hun unieke designs en details, zonder verwijderd te raken van de herkenbare Sportful-signatuur. In onze Sportful zomercollecties voor dames vind je aantrekkelijk geprijsde en kwalitatief hoogstaande wielershirts van de kledinglijnen Bodyfit, Allure en Gruppetto. Stuk voor stuk stijlvol en vrouwelijk.  

Sportful fietstop: comfortabel en charmant

Naast de mouwloze fietsshirts ontwikkelt Sportful voor de vrouwelijke fietser ook zorgvuldig ontworpen fietstops. De fietstop is het ultieme luchtige product in heet zomerweer, maar bovenal een uiterst comfortabel én charmant fietskledingstuk. Zo bieden wij bijvoorbeeld de Sportful Giara Top aan in onze webshop: gemakkelijk te dragen en makkelijk te combineren met jouw favoriete fietsshort. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. 

Sportful fietsbroek voor zomerse rit of spinningles

De fietsbroeken van Sportful worden geroemd om hun platte naden, extra ademend vermogen, mooie afwerking van de pijpen en – zeer belangrijk – uiterst comfortabele zeem die uit verschillende lagen bestaat. Met de aanschaf van een Sportful fietsbroek voor dames – onze zomercollectie bevat verschillende modellen met en zonder bretels – profiteer je bovendien van de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Sportful fietskleding direct uit voorraad geleverd

Alle fietskleding uit onze Sportful zomercollectie wordt direct uit voorraad geleverd. Wanneer je een bestelling plaatst voor 23:45 uur, dan heb je deze de volgende dag al in huis! Daarnaast verzenden wij bestellingen boven de 35 euro gratis door heel Nederland. Je bent bij ons dus verzekerd van een snelle bezorging. Heb je een keuze gemaakt, maar wil je je Sportful fietsshirt, fietstop, fietsbroek en/of fietsjack graag eerst passen? Kom dan langs in onze fietskledingwinkel in Ouderkerk aan de Amstel.