Rogelli zomercollectie

Bekijk online de Rogelli zomercollectie voor heren| Fietskledingvoordeel.nl

Het is voor elke fietser belangrijk om de juiste fietskleding te dragen die past bij het seizoen. Per seizoen verschilt de uitrusting aan fietskleding en -accessoires. Fietskledingvoordeel.nl biedt een uitgebreid assortiment met fietskleding voor in de zomer. Je hebt de keuze uit fietskleding van diverse topmerken, waaronder Rogelli. Rogelli fietskleding is opgericht door de Nederlandse oud-wielrenner Rini Wagtmans. Hij besloot na zijn carrière goedkope, comfortabele fietskleding op de markt te brengen. Het merk is uitgegroeid tot een internationaal topmerk in de wielersport. Rogelli levert in vrijwel heel Europa en biedt fietskleding voor dames, heren en kinderen. De fietskleding is van goede kwaliteit en is voor iedereen betaalbaar.

Uitgebreide zomercollectie van Rogelli voor heren

Rogelli is één van de vele topmerken in ons assortiment. Met ruim 300 producten is de zomercollectie van Rogelli voor heren zeer uitgebreid en gevarieerd. Er is met name een uitgebreide keuze aan fietsshirts van Rogelli. Van basic shirts tot fietsshirts met een print. De speciale zomercollectie van Rogelli  voor heren zorgt ervoor dat je lichaamswarmte en zweet goed afvoert. De fietsshirts en – broeken zijn namelijk gemaakt van ademende stof. Naast de fietsshirts van Rogelli vind je in onze webshop ook verschillende fietskleding sets voor in de zomer. Deze bevatten o.a. een thermoshirt, korte mouwen shirt en een short. Op deze manier heb je direct een complete Rogelli fiets set!

Naast fietskleding zijn er ook vele accessoires van Rogelli in onze webshop te vinden. Deze mogen bij een goede zomerse fietsrit niet ontbreken. Om te beginnen een Rogelli fietszonnebril; deze zorgt ervoor dat er geen zon in je ogen schijnt en het houdt vliegjes en andere beestjes uit de ogen. Ondanks de warme temperaturen raden wij ook zomerfietshandschoenen aan. Deze ademende handschoenen geven extra grip en bieden bescherming tegen je handen en polsen.

Zomercollectie voor mannen online bestellen

Bij fietskledingvoordeel.nl ben je op de juiste plek om de nieuwe zomercollectie van Rogelli voor heren te bestellen. Het bestellen gaat zeer gemakkelijk en tegen de scherpste prijzen. Bovendien verzekeren wij altijd topkwaliteit fietskleding. Naast de reguliere prijzen hebben wij ook regelmatig de beste aanbiedingen en acties waardoor jouw favoriete fietskleding nog goedkoper wordt. Rogelli beschikt ook over een uitgebreide zomercollectie voor dames. Bekijk snel de uitgebreide zomercollectie van Rogelli en bestel gemakkelijk online je favoriete wieleroutfit.