Helmmutsen en overig

HELMMUTS, FIETSMUTS EN GEZICHTSBESCHERMING

Het is tijdens het fietsen niet alleen raadzaam om je hoofd tegen gevaarlijke situaties te beschermen door middel van een fietshelm, maar ook om tegen snelle afkoeling met een helmmuts. De meeste warmte verlaat het lichaam tijdens intensieve trainingen via het hoofd. Wij adviseren dan ook om mountainbikers en wielrenners bij het fietsen onder de 10 graden celcius een helmmuts te dragen om er voor te zorgen dat de warmte deels gecontroleerd het lichaam verlaat. Weersomstandigheden kunnen sterk verschillen. Fietskledingvoordeel.nl verkoopt dan ook uiteenlopende helmmutsen met elk hun eigen onderscheidende pluspunten: van een extra warme thermo helmmuts van Castelli tot een zeer scherp geprijsde 21Virages helmmuts met verhoogde windprotectie. Daarnaast vind je in deze categorie meer dan alleen helmmutsen. Zo zijn er de 21Virages bivakmuts en facemask voor de fanatieke fietser die zich zelfs niet laat tegenhouden door de koudste winters, de dunne helmmutsen van Castelli die in de zomer zweet absorberen en diverse fietsmutsen van o.a. Endura.

21VIRAGES HELMMUTSEN: FACEMASK EN BIVAKMUTS

Naast zeer scherp geprijsde helmmutsen verkopen wij van ons eigen merk 21Virages gezichtsbeschermende producten voor de ambitieuze winterfietser. Onze comfortabele facemask en bivakmuts – tevens geliefde producten van natuurschaatsers – houden je gezicht bij streng winterweer warm en comfortabel. 21Virages is altijd al enorm voordelig geprijsd, maar Fietskledingvoordeel.nl doet er vaak nog een schepje bovenop met aantrekkelijke pakket-aanbiedingen waarbij je een facemask bijvoorbeeld samen met een helmmuts en winterfietshandschoenen in een voordeelpakket kunt aanschaffen. Houd de website in de gaten voor onze acties en Superdeals.

gripgrab: de fijnste helmmutsen 

GripGrab heeft een uiteenlopend aanbod van helmmutsen en multifunctionele bandana's. GripGrabs helmmutsen zijn ontworpen om perfect onder je fietshelm te kunnen passen. Neem bijvoorbeeld de GripGrab Skull Cap Hi-Vis: een lichtgewicht en termisch isolerende muts die makkelijk gedragen kan worden onder jouw fietshelm. Door de keuze van verschillende kleuren met hoge zichtbaarheid val je beter op in het verkeer tijdens het fietsen of hardlopen op koude, donkere dagen.  Bekijk het gehele aanbod van GripGrab's helmmutsen en bandana's in onze webshop.

HELM- EN FIETSMUTSEN DIRECT UIT VOORRAAD GELEVERD

Al onze helmmutsen, fietsmutsen en gezichtsbeschermende producten worden direct uit voorraad geleverd. Bestel voor 23:45 uur en ontvang jouw bestelling de volgende dag al in huis. Bestellingen vanaf €35,- worden daarnaast gratis door ons verzonden in heel Nederland. Je bent bij ons dus niet alleen verzekerd van de voordeligste prijs en een hoogwaardige kwaliteit, maar ook van een snelle bezorging.