Shimano

Fietskleding van Shimano

Sinds 1921 bestaat Shimano Wielerkleding. Opgericht in Japan en sindsdien nog steeds een van de  koplopers in de fietswereld. Door enkel gebruik te maken van hoogstaande, kwalitatieve materialen ben je verzekerd van een goede bescherming onder alle weeromstandigheden.

Door te kiezen voor duurzame materialen als polyester, mesh en lycra is de kleding geschikt voor flinke inspanningen. Transpiratievocht wordt snel afgevoerd en de kleding beschermt tegen afkoeling. Alles wat je nodig hebt voor een comfortabele tocht op de fiets vind je bij Shimano.

Daarnaast bied Shimano ook een groot assortiment aan schoenen en accessoires. 

Hoogstaande kwaliteit fietskleding

Of je nou op zoek bent naar een fietsshirt, een fietsschoen of iets heel anders voor je wieleroutfit, met Shimano ben je verzekerd van hoogstaande kwaliteit. De fietsschoenen van Shimano zijn met een goede pasvorm en een strak design de beste keuze voor welk terrein dan ook.

De kleding is beschikbaar voor zowel mannen als vrouwen. Het ademende materiaal van de kleding is ervoor gemaakt om vocht snel af te voeren. Hierdoor voelt het zelfs bij flinke inspanningen comfortabel aan op de fiets.

Bestel Shimano makkelijk en snel bij Fietskledingvoordeel.nl

Wanneer je verzekerd wilt zijn van een kwalitatieve wieleroutfit waarbij je je volledig in een merk kunt hullen, ben je bij Shimano aan het juiste adres. Van shirts tot aan schoenen, je vindt het allemaal. Bestel de gewenste items makkelijk en snel via Fietskledingvoordeel.nl. Wij garanderen een snelle levering zodat jij morgen al in je nieuwe wieleroutfit van Shimano kunt fietsen!