Maxim Voordeelpakketten

MAXIM SPORTVOEDING: REPEN, GELS EN DRANKEN

Ketting gesmeerd, fiets strak in de lak, stijlvolle fietskleding en comfortabele fietsschoenen aan. Je bent helemaal klaar voor die lange fietstocht. Maar vergeet je niet om ook te denken aan de juiste voeding bij je sportieve prestatie? De sportvoedingslijn van het merk Maxim biedt uitgebalanceerde energie- en recoveryproducten voor een optimale voorbereiding, energieke inspanning en gezond herstel. Alle Maximproducten hebben, geheel in de lijn van ons concept, een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Bij Fietskledingvoordeel.nl verkopen we de producten van Maxim niet alleen los per stuk, maar ook per voordeelverpakking. Zo ben je nóg voordeliger uit! Wanneer heb je welke sportvoeding nodig? Lees hier meer info en maak de beste keuze!

Maxim voordeelpakketten voor fietser en hardloper

Maxim heeft speciale voordeelpakketten samengesteld voor drie specifieke sporters: wielrenners, mountainbikers en hardlopers. Fietskledingvoordeel.nl verkoopt alle drie de pakketten, dus ook de hardlopers kunnen bij ons voordelig alle essentiële brandstoffen (koolhydraten) en de benodigde bouwstoffen (eiwitten) inslaan. Neem bijvoorbeeld deze Maxim Energy Bar Cruncy Cookie. Bij een box van 20 stuks nu gratis 5 repen extra! De repen helpen je met aanvullen van verloren energie tijdens het sporten. Ze zijn gemakkelijk te eten en goed verteerbaar. De combinatie van snelle en langzame koolhydraten verzekert je van een voortdurende energietoevoer. Energy Bars zijn een gezond alternatief voor candybars, aangezien ze een lager vet- en hoger koolhydraatgehalte hebben.

MAXIM SPORTVOEDING snel bij je thuis geleverd

Alle Maxim voordeelverpakkingen worden direct uit voorraad geleverd. Bestel voor 23:45 uur en ontvang jouw pakket de volgende dag al bij je thuis. Daarnaast betaal je geen verzendkosten bij bestellingen vanaf €35,-. Je bent bij Fietskledingvoordeel.nl dus niet alleen verzekerd van een voordelige prijs en een gezonde keus, maar ook van een snelle bezorging!