Fietspetjes

FIETSPETJES KOPEN

Dat gevoel wanneer je lekker aan het fietsen bent, maar de felle zon geregeld in je ogen schijnt is zeker niet prettig. Daarom zijn dames fietspetjes voor wielrenners en fanatieke fietsers echt belangrijk.Een fietspet zorgt ervoor dat de zon zo min mogelijk in de ogen schijnt en kan er ook voor zorgen dat er minder stof of insecten in je gezicht waaien. Bij wielrennen is de fietspet een echte stijlicoon, elke professionele wielrenner draagt een fietspet van een sponsor. Hier bij Fietskledingvoordeel.nl hebben wij een ruim aanbod aan fietspetjes van merken als o.a. Retro Cycling en Rogelli. 

BREED EN RUIM FIETSPETJES ASSORTIMENT

Fietspetjes zijn er dus om de zon afteschermen, zodat er veilig gefietst kan worden en om reclame te maken voor sponsors. Een fietspet kan natuurlijk ook gewoon voor het gemak worden gedragen op dagen dat je niet fietst. Met het brede en ruime dames fietspetjes assortiment is er bij Fietskledingvoordeel.nl voor ieder wel wat wils. De dames fietspetten in ons assortiment verschillen in model, design en kleur. Voor de fietspetjes worden de beste stoffen gebruikt, zodat ze erg lang mee zullen gaan. Retro Cycling is het perfecte merk wanneer je houdt van retro wielerkleding. Neem bijvoorbeeld deze Retro Koerspet T-Mobile Team, de koerspet van de Duitse T-Mobile wielerploeg uit de jaren '90 tot 2007. De koerspet, ofwel fietspet, is niet alleen zeer stijlvol, maar biedt dankzij de gebruikte materialen je hoofd ook nog eens nuttige bescherming tegen zon, wind, regen en zweet. 

Fietspetjes gemakkelijk en snel te bestellen

Met de fietspetjes kan er leuk en ongestoord gefietst worden, zonder last te hebben van de zon. De fietspetjes zijn gemakkelijk en snel online te bestellen op onze website. Bestel je voor 23:45 dan heb jij jouw nieuwe fietspet al de volgende dag in huis. Bestellingen boven de €35,- verzenden wij daarnaast gratis door heel Nederland.