Haarband

Fietshaarband 

Een haarband is de ideale fietskledingaccessoire als je je oren en voorhoofd wilt beschermen tegen lage temperaturen. De extra dichte stof van onze haarbanden geeft veel warmte en schermt je oren geheel af van wind en kou, zodat je zorgeloos en comfortabel door kunt blijven fietsen. Bij Fietskledingvoordeel.nl bieden wij verschillende merken aan waaruit je kunt kiezen. 

Pak je voordeel met de 21Virages haarband

Zeer voordelig zijn zonder aan kwaliteit in te boeten, dat is 21Virages – en dat is zeker ook de warme en mooi afgewerkte 21Virages haarband. Het jonge merk 21Virages werkt zonder tussenhandel, extra logistiek en dure marketingcampagnes en is daarom in staat om het voordeel voor de portemonnee van de klant zo hoog te laten oplopen. Daarnaast doet Fietskledingvoordeel.nl er vaak nog een schepje bovenop, met de Superdeals en andere aantrekkelijke aanbiedingen.

Craft haarband voor goede isolatie

In onze webshop zijn ook haarbanden van het merk Craft terug te vinden. Craft haarbanden zijn warm en zorgen voor een goede isolatie. Ze houden je hoofd koel tijdens de koudere dagen. De haarbanden zijn daarnaast in verschillende kleuren verkrijgbaar zodat je altijd een haarband kan vinden die past bij jouw fietsoutfit. 

Jouw haarband altijd snel geleverd

Bij Fietskledingvoordeel.nl ben je niet alleen verzekerd van een goede prijs, maar ook van een uiterst snelle levering. Wanneer je namelijk voor 23:45 bestelt, ligt jouw bestelling de volgende dag al op de deurmat. Op deze manier hoef je dus nooit lang te wachten op je pakket. Daarnaast verzenden wij bestellingen boven de 35 euro gratis door heel Nederland. Bestel snel en eenvoudig jouw nieuwe haarband, fietssokken of fietsbroek in onze webshop.