Fietsschoenen

Fietsschoenen voor dames

Fietskledingvoordeel.nl specialiseert zich naast fietskleding ook in fietsschoenen voor dames. Fietsschoenen zijn één van de belangrijkste onderdelen van je fietskleding. Speciale fietsschoenen kunnen worden gecombineerd met klikpedalen. Zo zorgt een fietsschoen voor nog meer efficiënt gebruik van de trapbeweging, zowel wanneer je het fietspedaal naar beneden duwt als wanneer je deze omhoog trekt. De zool van een fietsschoen is stijver, waardoor je energie beter op de pedalen wordt overgezet. Dit betekent meer snelheid bij een gelijke inspanning. Daarnaast heb je met speciale fietsschoenen waarbij je ingeklikt zit, ook meer controle over je fiets. Bij Fietskledingvoordeel.nl kun je terecht voor onder andere race-, spinning- en MTB-schoenen van verschillende merken. Welke fietsschoenen je ook kiest, je bent bij ons altijd verzekerd van de scherpste prijs.

dames Fietsschoenen met een uitstekende pasvorm

Bij het aanschaffen van een wieleroutfit, mogen goede race fietsschoenen zeker niet ontbreken. Je kleding moet prettig zitten, maar ook de pasvorm van je fietsschoen is ontzettend belangrijk. Zo bestaat het Italiaanse merk Sidi uit fietsschoenen die speciaal voor de damesvoet zijn ontworpen. Het assortiment van Sidi bestaat uit onder zeer comfortabele wielerschoenen, wielerschoenen met een stevige Millenium 3-zool en de luxe exemplaren met volledige carbon zool. De fietsschoenen variëren van felgekleurde exemplaren tot zilver of zwart wit gekleurde fietsschoenen maar ook zilver of zwart wit schoenen. Een uniek kenmerk van de Sidi fietsschoenen is de versterkte hiel, de zogeheten Sidi-hiel. Deze houdt de voet altijd in een optimale positie, ook bij langdurige druk.

dames Fietsschoenen voor MTB en indoor cycling

Naast wielrennen zijn er ook steeds meer dames die mountainbiken of aan spinning doen. Naast speciale wielrenschoenen bestaat het assortiment bij Fietskledingvoordeel.nl dan ook diverse fietsschoenen voor MTB en Indoor cycling. Deze schoenen zorgen voor goede grip, zijn van hoogstaande kwaliteit en worden aangeboden tegen een gegarandeerd scherpe prijs!

Fietsschoenen direct uit voorraad geleverd

Al onze dames fietsschoenen worden direct uit voorraad geleverd. Na het plaatsen van je bestelling ben je ervan verzekerd dat deze snel worden bezorgd. Wanneer je voor 23.45 uur een bestelling plaats, heb je deze in de meeste gevallen morgen al in huis. Voor een bestelling boven de € 35 betaal je geen verzendkosten. Online een bestelling plaatsen op Fietskledingvoordeel.nl gaat ontzettend gemakkelijk en snel. Wil je de fietsschoenen graag eerst passe voordat je een keuze maakt, kom dan langs in één van onze showsrooms. Onze medewerkers geven je ook graag professioneel advies bij het maken van je keuze.