Triathlon kleding Kids

Triathlon kleding voor kids

Bij triathlon is het van groot belang dat de juiste sportkleding wordt gedragen, om zo de meest optimale resultaten te kunnen behalen. Om deze reden biedt Fietskledingvoordeel.nl de beste triathlon pakken aan, gemaakt van de beste kwaliteit en met een hoge mate van comfort. Deze triathlon pakken geven daarnaast ook nog eens optimale ondersteuning, optimale aerodynamische prestaties en UV-bescherming. De triathlon pakken zijn van licht gewicht en geven een perfecte ergonomische pasvorm, zodat jij topprestaties kunt leveren. De triathlon pakken zijn ontworpen voor de juiste compressie op verschillende spiergroepen en de samenstelling van de stoffen zorgen ervoor dat water niet kan doordringen op de huid. De triathlon pakken bij Fietskledingvoordeel.nl voor zowel heren als kinderen zijn van uitstekende kwaliteit, dus neem gauw een kijkje in onze webshop!

Rogelli triathlon pakken

Een Triathlon pak geschikt voor de hele familie, dat is wat dit Rogelli Suit Florida is. Het pak is unisex en verkrijgbaar in verschillende maten voor zowel volwassenen als kinderen. Het pak is gemaakt van lycra, wat zorgt voor een strakke en elastische pasvorm. Deze dunne, rekbare stof zorgt er ook voor dat het pak snel droogt. De zeem is dun om irritatie tijdens het rennen te voorkomen. De 45 centimeter rits aan de voorzijde geeft je de mogelijkheid om zelf de temperatuur te reguleren en de twee zakjes op de achterkant van het pak bieden de mogelijkheid tot meenemen van een klein tussendoortje of waardevolle spullen. Het triathlon pak is verkrijgbaar in drie mooie kleuren. 

Snel en eenvoudig te bestellen bij fietskledingvoordeel.nl

In onze webshop kun je gemakkelijk fietskleding of fietsaccessoires bestellen. Doe je dit voor 23:45 uur, dan heb jij jouw bestelling de volgende dag al in huis. Bestellingen vanaf €35,- verzenden wij daarnaast gratis door heel Nederland. Pas je liever eerst de kleding voordat je een beslissing maakt? Kom dan langs in één van onze winkels, in Ouderkerk a/d Amstel.