Voor je fiets

voor je Fiets: accessoires en onderhoud

Of je nu veilig je racefiets of mountainbike wilt vervoeren, op zoek bent naar de voordeligst geprijsde bidon en bidonhouder, je fiets en jezelf wilt beschermen met de beste fietssloten en fietsverlichting, of je fiets in optimale conditie wilt houden met de onderhoudsproducten van Cyclon en OKO: Fietskledingvoordeel.nl levert alle fietsbenodigdheden die je kunt bedenken direct uit voorraad. Ons populaire assortiment groeit met de week. Profiteer van de permanent scherpe prijzen én van vele aanbiedingen!

Volledig uitgerust de weg op. O.a. bidons en zadeltasjes

Met getrainde spieren, een goede fiets en comfortabele fietskleding en fietsschoenen kom je een heel eind, maar zeker tijdens de langere ritten ben je er daarmee nog niet helemaal. Bij Fietskledingvoordeel.nl kun je terecht voor alle accessoires waarmee je volledig uitgerust de weg op kunt. Van een bidon en bidonhouder voor de vereiste vochttoevoer tot een zadeltasje om je gereedschap en plakspullen in mee te dragen.

Reparatie en vervanging. O.a. fietsbanden en fietspedalen

Racefietsen en mountainbikes zijn gebruiksvoorwerpen. Er slijt dus weleens een buitenband of een schoenplaatje, je rijdt nu en dan lek of er moet wat lucht bij in de fietsbanden. Reparatiebenodigdheden en vervangende of aanvullende onderdelen (zoals fietspedalen) vind je allemaal bij Fietskledingvoordeel.nl.

Veiligheid en bescherming. O.a. fietsslot en verlichting

Een fietser verliest zijn racefiets of mountainbike over het algemeen niet graag uit het oog. Maar soms lonkt die appeltaart op het zonnige terras nu eenmaal zo erg dat er een uitzondering wordt gemaakt. In dat geval kun je bij ons een sterk en betrouwbaar fietsslot aanschaffen. En wij verkopen niet alleen beschermende accessoires voor de fiets, maar ook voor de fietser. Zeker voor de woon-werkfietser zijn onze reflecterende producten en fietsverlichting een absolute must.

CYCLON onderhoud: reiniging, smering en bescherming

Wielrenners en mountainbikers staan bekend om de uitermate goede verzorging van hun materiaal. Om je fiets blinkend te houden en zo gesmeerd mogelijk te laten lopen is het natuurlijk van groot belang dat je de juiste onderhoudsproducten tot je beschikking hebt. Fietskledingvoordeel.nl heeft met het merk Cyclon een groot assortiment onderhoudsproducten waarmee je je fiets kunt reinigen, smeren en beschermen. Ook bezitters van een e-bike kunnen bij ons terecht, want wij verkopen tevens de onderhoudslijn die Cyclon speciaal voor de elektronische fiets heeft ontwikkeld. Alle Cyclonproducten hebben, geheel in de lijn van ons concept, een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding.