Recovery repen

Maxim sportvoeding: herstel en spieropbouw

Ketting gesmeerd, fiets strak in de lak, stijlvolle fietskleding en comfortabele fietsschoenen aan. Je bent helemaal klaar voor die lange fietstocht. Maar vergeet je niet om ook te denken aan de juiste voeding bij je sportieve prestatie? De sportvoedingslijn van het merk Maxim biedt naast de beste energieproducten, voor een optimale voorbereiding en energieke inspanning, uitgebalanceerde recoveryproducten voor een gezond herstel. Alle Maximproducten hebben, geheel in de lijn van ons concept, een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Wanneer heb je welke sportvoeding nodig ? Lees hier meer info en maak de beste keuze! Bij Fietskledingvoordeel.nl hebben wij een mooi aanbod voor je klaar staan om optimaal te kunnen herstellen na een intensieve fitsrit.

Kom op kracht met de maxim recovery repen

Tijdens het sporten moeten je spieren zich enorm inspannen. Na het sporten is de energievoorraad in je spieren dan ook behoorlijk verminderd. Om je voorraad aan te vullen en snel te kunnen herstellen is het belangrijk om koolhydraten te gebruiken na het sporten. Wanneer je koolhydraten combineert met eiwit wordt de opname in je spieren versneld. Daarnaast helpt eiwit bij het herstellen van spierschade. Met de recoveryrepen van Maxim kom je dus weer helemaal op kracht.

born recovery repen

Zoals we al eerder schreven, eiwit helpt bij het herstellen van de spieren. De ideale reep voor ná een sportieve inspanning die genoeg eiwitten bevat is de Born Recovery Nuts Bar. De reep is ideaal om stevige trek na de inspanning te stillen en is gemaakt van plantaardige eiwitten uit soja en noten. Hiermee is hij uiterst geschikt voor iedere fietser. 

Recovery producten direct uit voorraad geleverd

Alle recovery repen worden direct uit voorraad geleverd. Bestel voor 23:45 uur en ontvang jouw pakket de volgende dag al bij je thuis. Daarnaast betaal je geen verzendkosten bij bestellingen vanaf €35,-. Je bent bij Fietskledingvoordeel.nl dus niet alleen verzekerd van een voordelige prijs en een gezonde keus, maar ook van een snelle bezorging!