Fietskledingsets heren

        Fietskledingsets heren

Een fietskleding set is onmisbaar voor iedere fietser. Of je nu fietst op een racefiets, een mountainbike of wielrenfiets, je fietskleding maakt je tocht compleet. Bij Fietskledingvoordeel.nl bieden wij een ruim aanbod aan diverse soorten fietskledingsets voor zowel dames als heren. Onze populaire fietskleding voordeelsets van bijvoorbeeld het merk 21Virages zijn voor zowel beginnende als fanatieke fietsers een uitstekende basis. Met deze unisex basissets schaf je in één keer een volledige uitrusting aan, en profiteer je bovendien van nóg scherpere prijzen dan bij onze losse producten.


Een fietskleding set voor elk seizoen

Zoveel weertypes, zoveel soorten fietskleding. Vanzelfsprekend houden wij bij onze fietskleding voordeelsets rekening met alle seizoenen. Zo verkopen wij drie verschillende soorten sets: de zomerset, de winterset en de all seasons-set. Daarnaast verkopen we ook speciale mtb kledingsets. De fietskledingsets zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.


Heren fietskledingset voor de zomer 

Onze heren zomerfietskledingsets zijn voorzien van alle benodigdheden voor het fietsen tijdens een warmere periodes. De fietskledingsets zijn verkrijgbaar van verschillende merken en bevatten verschillende producten. De driedelige fietskledingsets van Rogelli bestaan veelal uit een korte mouwen fietsshirt, een zweedhemd en een korte fietsbroek. 21Virages biedt uitgebreide fietskledingsets voor de zomer aan. Deze bevatten alle fietskledingstukken die je tijdens een zomerse fietstocht nodig bent. Een 21Virages voordeelset beschikt daarom onder andere ook over armstukken, kniestukken en sokken. Alle zomerfietskledingsets zijn voor zowel dames als heren verkrijgbaar.


Perfecte fietskledingsets voor de winter

Voor elke onverstoorbare fietser die zich niet laat afschrikken door weersomstandigheden als vorst, regen en storm zijn er de winter fietskleding set. Ook hier zijn er verschillende sets verkrijgbaar. Zo bieden Rogelli en 21Virages sets aan die bestaan uit accessoires zoals een muts, winter fietshandschoenen en overschoenen. Ben je specifiek op zoek naar een kledingset? Rogelli, 21Virages en Castelli bieden verschillende wintersets aan. De Castelli Alpha Ros collectie bevat waterdichte fietskledingsets, ideaal voor regenachtige dagen. Wil je in één keer voorbereid zijn op zowel de voorjaarswarmte, de zomerzon, herfststormen en de winterkou? Dan is onze all seasons fietskleding set de perfecte keuze.