CyclOn - E-bike

Cyclon onderhoud voor e-bike

De e-bike is razend populair. Een elektronische fiets maakt het voor een grote groep mensen mogelijk om mooie en lange fietstochten te blijven maken, en ook voor veel woon-werkfietsers is de innovatieve fiets een uitkomst. Uiteraard worden e-bikes aangeschaft om er een lange tijd gebruik van te kunnen maken. Die levensduur neemt aanzienlijk toe als je je elektronische fiets zorgvuldig onderhoudt. CyclOn heeft de eerste volledige productlijn gelanceerd voor het onderhouden van de e-bike. Fietskledingvoordeel.nl verkoopt de scherp geprijsde producten waarmee je storingen kunt voorkomen, slijtage minimaliseert en dus je fietsgenot vergroot.

CYCLON ONDERHOUDSSET

In onze webshop verkopen we de producten van CyclOn niet alleen los, maar ook als set. Deze CyclOn Emmer Wax Lube is een complete schoonmaakset voor je fiets. Een regelmatig schoon gemaakte fiets voorkomt vervelende vlekken in je kleding maar draagt ook bij aan een langere levensduur van de fiets. Met dit pakket heb je direct alles in huis.

Inhoud van de emmer
Wax Lube 125ml
Bionet 550 ml – Trigger
Bike Cleaner 550 ml – Trigger
Instant Polish Wax 100 ml
Cassette Claw + Detailing Brush

CyclOn e-bikeproducten in de aanbieding

Het merk CyclOn staat al bekend om de zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding, maar Fietskledingvoordeel.nl komt zijn klanten graag nóg meer tegemoet met niet te missen aanbiedingen van CyclOn onderhoudsproducten voor de e-bike. Houd de website in de gaten voor onze Superdeals en andere kortingsacties

CYCLON DIRECT UIT VOORRAAD: SNELLE LEVERING

Alle CyclOn producten voor de e-bike worden direct uit voorraad geleverd. Voor 23:45 uur besteld, betekent de volgende dag al in huis! Daarnaast hoef je geen verzendkosten te betalen bij besteding vanaf €35,-. Je bent bij Fietskledingvoordeel.nl dus niet alleen verzekerd van een voordelige prijs en van hoogstaande kwaliteit, maar ook van een snelle bezorging. Neem voor alle andere producten van CyclOn snel een kijkje in onze webshop!