Overschoenen

Vrouwen fietsoverschoenen 

Ben jij een echte all season fietser? Dan mogen een paar goede fietsoverschoenen niet ontbreken. Hoewel goede winterfietssokken en fietsschoenen voor de nodige warmte én isolatie zorgen, kunnen fietsoverschoenen soms nog steeds nodig zijn. Speciaal daarvoor heeft Fietskledingvoordeel.nl een groot en divers assortiment fietsoverschoenen voor vrouwen samengesteld. Zo bestaat het aanbod fietsoverschoenen voor vrouwen uit diverse topmerken die verkrijgbaar zijn in allerlei maten én kleuren. Dus zoek jij een goed paar dames fietsoverschoenen voor de koudere dagen, dan zit je bij Fietskledingvoordeel goed. Met merken als 21Virages, Castelli en Craft bieden wij de fanatieke fietser volop keus en dat tegen de scherpste prijs.

Fietsoverschoenen voor vrouwen van diverse topmerken

Fietskledingvoordeel beschikt over een zéér uitgebreid assortiment van verschillende topmerken, zo is er voor elke vrouwelijke fietser wel iets geschikts te vinden. Alle fietsoverschoenen voor vrouwen uit ons assortiment zijn gemaakt van het elastische en veerkrachtige kunststofschuim neopreen. Als fietser is het namelijk belangrijk om zo min mogelijk luchtweerstand te creëren en daar is neopreen het perfecte middel voor. Het kunststofschuim werd voor het eerst toegepast in de jaren 50 vanwege een aantal positieve eigenschappen. Zo is het waterdicht, vuilafstotend en werkt het erg isolerend, dus het perfecte middel om fietsoverschoenen mee te maken. Dit materiaal vind je onder andere terug in de overschoenen voor vrouwen van ons eigen merk 21Virages. Dit kwaliteitsmerk onderscheidt zich vanwege een uitermate goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Een ander merk dat bekend staat vanwege de hoge kwaliteit fietsoverschoenen is het merk Sealsinz. Dit populaire merk ziet het als taak om producten te ontwikkelen waarmee sporters in alle weersomstandigheden doen wat zij het liefste doen: fietsen. Of er nu een storm opsteekt of het vriest dat het kraakt, met de specialistische artikelen van Sealskinz ben je verzekerd van warmte en comfort. Dat geldt zeker ook voor de fietskleding en -accessoires van Sealskinz, zoals fietshandschoenen, fietsmutsen, fietssokken. En overschoenen. Sealskinz overschoenen zijn 100% wind- en waterdicht. Ze zijn afgewerkt met fleece aan de binnenzijde en bevatten een Kevlar teen en hak om slijtage te voorkomen.

Bestel direct online tegen de scherpste prijzen

Naast het ruime aanbod van fietsoverschoenen voor vrouwen kun je bij Fietskledingvoordeel terecht voor nog veel meer fietskleding. Van fietsjacks tot fietsaccessoires, fietskledingvoordeel.nl heeft het allemaal. Zo streven wij er bij Fietskledingvoordeel naar dat je helemaal tevreden met de gedane aankoop. Mocht er iets niet kloppen aan je geplaatste bestelling dan kun je altijd contact met ons opnemen. Verder is het bij Fietskledingvoordeel.nl mogelijk om bestellingen kosteloos te ruilen óf retourneren. Heb je verder nog vragen over onze producten? Dan kun je altijd contact opnemen. Mailen kan naar info@fietskledingvoordeel.nl of telefonisch op 020-789 53 58.