Energiegel

Energie gel: voorzie je lichaam van de juiste brandstof

Ketting gesmeerd, fiets strak in de lak, stijlvolle fietskleding en comfortabele fietsschoenen aan. Je bent helemaal klaar voor die lange fietstocht. Maar heb je wel gedacht aan de juiste voeding voor bij je sportieve activiteit? De sportvoedingslijn van het merk Maxim biedt uitgebalanceerde energieproducten voor gebruik voor, tijdens en na een inspannende fietstocht. Alle Maximproducten hebben, geheel in de lijn van ons concept, een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast bieden wij ook energiedranken van het merk Born aan bij Fietskledingvoordeel.nl. De sportvoeding van Born is van hoge kwaliteit omdat het ontwikkeld is in samenwerking met topsporters. De sportvoeding voldoet aan de hoogste eisen, is samengesteld met hoogwaardige ingrediënten en is gemakkelijk te gebruikem. Daarnaast is de Born sportvoeding licht verteerbaar en wordt het snel opgenomen door het lichaam. Met de sportvoeding van Born kun jij net als iedere topsporter een geweldige prestatie leveren! Bekijk onze webshop en bestel de gewenste producten eenvoudig online! Wanneer heb je welke sportvoeding nodig? Lees hier meer info en maak de beste keuze!

Energiegels van Maxim: voor directe energie

Voor de momenten dat je direct energie nodig hebt, zijn er de energiegels van Maxim. Makkelijk te gebruiken, vriendelijk voor de maag en zeer effectief. Fietskledingvoordeel.nl verkoopt diverse soorten en doseringen gels, afgestemd op de behoefte van de fietser en het moment in de training of wedstrijd. Zo is de Maxim energie gel drink de ideale gel voor duursporters en geven de verschillende energiegels van 40 of 100 gram je een extra energiestoot op weg naar de finale. De gels zijn los verkrijgbaar of per verpakking van 24 of 35 stuks. 

Optimale prestaties leveren met de energiegels van born

In onze webshop hebben wij een aantal energiegels van Born voor je klaar staan waarmee jij optimaal door kan blijven gaan op de trappers. Deze Born Super Liquid Gel zorgt bijvoorbeeld voor een snelle opname van koolhydraten in het bloed en daarbij een maximale aanvullen van de glycogeenvoorraad. De gel is makkelijk te drinken, ook zonder water, en is goed verdraagbaar voor de maag. Het bevat tevens natrium en kalium om hydratatie te optimaliseren. De Super Liquid gel is verkrijgbaar in verschillende smaakvarianten. Kijk voor deze en andere energiegels van het merk in onze webshop! 

 

Energiegels direct uit voorraad geleverd

Alle energiegels worden direct uit voorraad geleverd. Je bent bij Fietskledingvoordeel.nl dus niet alleen verzekerd van een voordelige prijs en een gezonde keus, maar ook van een snelle bezorging. Voor 23:45 uur besteld betekent de volgende dag al in huis! Je hoeft dus nooit lang te wachten op jouw lading energiegels. Daarnaast verzenden wij bestellingen vanaf €35,- gratis door heel Nederland.