100%

100% Fietsbrillen

Een fietsbril van 100% is niet meer weg te denken in de wielersport. Dit komt mede door Sagan die verbonden is aan het merk. In het bijzonder het model Speedcraft. Met deze bril heb je Sagan veel ritten zien winnen. De eigenzinnige brillen zijn hierdoor ook niet meer weg te denken uit de fietswereld.

De eigenschappen van de fietsbrillen van 100%

Voor alle 100% fietsbrillen geldt dat zij dezelfde eigenschappen hanteren. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een goede kwaliteit. Wanneer je een bril aanschaft kun je uitgaan van de volgende eigenschappen:

  • Een rubberen neusbrug en brilpootjes;
  • UV-bescherming;
  •  Ventilatiegaatjes voor extra ventilatie;
  • Een optimale luchtcirculatie door de grotere afstand tussen bril en gezicht;
  •  Vervangbare lenzen. 

Per type bril kunnen er nog andere eigenschappen aan worden toegevoegd, maar met de bovenstaande kenmerken ben je altijd verzekerd van een hoogstaande kwaliteit fietsbril. Daarnaast zijn door middel van de HiPer-technologie de contrasten in de lenzen verbetert. Hierdoor is diepte beter te zien en zijn er meer details te zien.

Bestel een 100% fietsbril bij Fietskledingvoordeel.nl

Ben jij op zoek naar een 100% fietsbril? Bestel deze dan bij Fietskledingvoordeel. Wij zorgen voor een snelle levering aan huis door een grote eigen voorraad te hebben. Hierdoor geldt dat wanneer je je bestelling op werkdagen voor 23.45 uur besteld, je hem de volgende dag al in huis hebt.


Wanneer je meer informatie nodig hebt, kun je altijd contact met ons opnemen. Wij voorzien je graag van alle benodigde informatie over de 100% fietsbrillen.