Le Patron

Le Patron casual wear 

Le Patron werd in 2017 opgericht door drie wielerfanaten. Ze noemen zich ook wel bewonderaars van de wielergeschiedenis. Met allemaal een liefde voor de wielersport kon het niet anders dan dat zij een merk gingen oprichten. Een grote collectie met casual wear brengt de wielergeschiedenis weer tot leven. Daarnaast zie je er ook enorm stijlvol uit met deze kleding.

Le Patron is begonnen in een kleine kelder waar ze snel uit hun voegen zijn gebarsten. Tegenwoordig zijn ze gevestigd in een kantoor in Amsterdam, op tien minuten fietsen van het Amsterdam Olympisch Stadion. De plek waar in 1954 de eerste Grand Départ buiten Frans grondgebied plaatsvond.

De kernwaarden van Le Patron

Wanneer je de casual wielerkleding van Le Patron aanschaft, weet je zeker dat je er stijlvol bijloopt. Door een kleine knipoog naar de rijke, heroïeke geschiedenis van de wielersport komt het weer helemaal tot leven. Met een 100% stijlgarantie ben je verzekerd van de juiste pasvorm.

Naast dat stijl en pasvorm belangrijke voorwaarden zijn voor Le Patron, ben je met de kleding ook verzekerd van kleding gemaakt onder eerlijke arbeidsomstandigheden. Met unieke designs en alleen maar materialen van de hoogste kwaliteit bieden we een 100% stijlgarantie.

Online Le Patron kopen

Le Patron is gevestigd in Amsterdam. Een echt Nederlands bedrijf. In de webshop van Fietskledingvoordeel vind je een ruim aanbod van casual wear voor zowel mannen als vrouwen. Met een ruime voorraad kunnen wij een snelle levering garanderen. Op werkdagen voor 23.45 uur besteld betekent de volgende dag al in huis.