Energiedranken

Energiedranken: houd je energielevel op pijl

Ketting gesmeerd, fiets strak in de lak, stijlvolle fietskleding en comfortabele fietsschoenen aan. Je bent helemaal klaar voor die lange fietstocht. Maar vergeet je niet om ook te denken aan de juiste voeding bij je sportieve prestatie? De sportvoedingslijn van het merk Maxim biedt uitgebalanceerde energieproducten voor gebruik voor en tijdens een inspannende fietstocht. Alle Maximproducten hebben, geheel in de lijn van ons concept, een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast bieden wij ook energiedranken van het merk Born aan bij Fietskledingvoordeel.nl. De sportvoeding van Born is van een hoge kwaliteit omdat het mede ontwikkeld is door topsporters. De sportvoeding voldoet aan de hoogste eisen, is samengesteld met hoogwaardige ingrediënten en is makkelijk in gebruik. Daarnaast is de Born sportvoeding licht verteerbaar en wordt het snel opgenomen door het lichaam. Met de sportvoeding van Born kun jij net als alle andere topsporters een geweldige prestatie neerzetten! Bekijk onze webshop en bestel de gewenste producten eenvoudig online! Wanneer heb je welke sportvoeding nodig? Lees hier meer info en maak de beste keuze!

Maxim energiedrank: vocht, koolhydraten en mineralen

Tijdens het fietsen verlies je, behalve vocht, ook koolhydraten en mineralen. Een vochtverlies van slechts 2 procent van je lichaamsgewicht kan je prestatie doen dalen met 20 procent. De beste manier om dit tegen te gaan is door een hypotone energiedrank te drinken tijdens het sporten. De sportdranken van Maxim bevatten de ingrediënten die je lichaam nodig heeft om je vochtbalans, koolhydraatvoorraad en mineralen op peil te houden. Fietskledingvoordeel.nl verkoopt diverse varianten energiedranken van Maxim, waaronder blikken, tubs, tablets en pakjes in verschillende smaken.

Born sportdranken: de perfecte energiebron

Door het drinken van Born sportdranken vul je jouw mineralen aan, ondersteun je je uithoudingsvermogen bij duursport en krijg je de belangrijkste koolhydraten binnen. Daarnaast zijn de sportdranken uiterst vriendelijk voor je maag en niet te zoet of plakkerig. Deze Iso Pro Red Fruit Sportdrank van Born zorgt er tijdens het sporten voor dat koolhydraten razendsnel worden aangevuld. Het voordeel van deze sportdrank is dat het een unieke 2:1 verhouding van glucose en fructose bevat. Dit levert de sporter een verhoogde inname van 90 gram koolhydraten per uur in plaats van het normale gemiddelde 60 gram. 

Energiedranken direct uit voorraad geleverd

Alle energiedranken worden direct uit voorraad geleverd. Bestel voor 23:45 uur en jouw energiedranken worden de volgende dag al bij je thuis bezorgd. Daarnaast verzenden wij bestellingen vanaf €35,- gratis door heel Nederland. Je bent bij Fietskledingvoordeel.nl dus niet alleen verzekerd van een voordelige prijs en een gezonde keus, maar ook van een snelle bezorging.