Cyclon - Bescherming

CYCLON BESCHERMING: LAAT JE FIETSFRAME BLINKEN

Zoals wielrenners en mountainbikers zich moet inspannen om in optimale conditie te blijven, zo zullen zij ook moeite moeten doen om hun fietsen in topconditie te houden. Het merk Cyclon biedt je alle onderhoudsproducten voor de benodigde bescherming van je racefiets of mountainbike. Met de beschermingsproducten van Cyclon houd je de lak van je fietsframe water- en vuilafstotend, zeepbestendig, glad en blinkend. Bij Fietskledingvoordeel.nl hebben alle Cyclonproducten, geheel in de lijn van ons concept, een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

CYCLON beschermingsSET

In onze webshop verkopen we de producten van Cyclon niet alleen los, maar ook als set. Deze Cyclon Emmer Dry Weather Lube is een complete schoonmaakset voor je fiets. Een regelmatig schoon gemaakte fiets voorkomt vervelende vlekken in je kleding maar draagt ook bij aan een langere levensduur van de fiets. Met dit pakket heb je direct alles in huis.

Inhoud van de emmer
Dry Weather Lube 135ml
Bionet 550 ml – Trigger
Bike Cleaner 550 ml – Trigger
Instant Polish Wax 100 ml
Cassette Claw + Detailing Brush

CYCLON beschermingSPRODUCTEN IN DE AANBIEDING

Het merk Cyclon staat al bekend om de zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding, maar Fietskledingvoordeel.nl komt zijn klanten graag nóg meer tegemoet met niet te missen aanbiedingen van gewilde beschermingsproducten. Houd de website in de gaten voor onze Superdeals en andere kortingsacties. 

CYCLON DIRECT UIT VOORRAAD: SNELLE LEVERING

Alle Cyclon beschermingsproducten worden direct uit voorraad geleverd. Voor 23:45 uur besteld, betekent de volgende dag in huis. Bij besteding vanaf €35,- betaal je geen verzondkosten binnen Nederland. Je bent bij Fietskledingvoordeel.nl dus niet alleen verzekerd van de voordeligste prijs en fietskleding en producten van hoogstaande kwaliteit, maar ook van een snelle bezorging. Kijk op onze website voor het volledige aanbod aan Cyclon artikelen!