Overige fietsaccessoires

REFLECTERENDE FIETSARTIKELEN VAN WOWOW

Het Belgische merk Wowow is dé specialist in reflecterende fietskleding, -accessoires en andere producten. Bij Fietskledingvoordeel.nl vind je uiteenlopende artikelen van Wowow die je optimaal zichtbaar maken op je racefiets of mountainbike. Een uitkomst bij het fietsen in mistig en regenachtig weer, en een must voor de woon-werkfietser die vaak in het donker vertrekt en thuiskomt.

o.a. spaakreflectoren en reflecterende rugzakhoes

Al heb je de sterkste fietsverlichting, in het donker of in guur weer valt het zeer aan te bevelen om je racefiets of mountainbike én jezelf te voorzien van extra reflectie. In ons assortiment van Wowow-producten vind je naast de beste fietslampjes en multilights, verlichting die je overal aan kunt bevestigen, onder meer spaakreflectoren (verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden), een reflecterende rugzakhoes en een reflecterende smartphonearmband. 

alle fietsaccessoires DIRECT UIT VOORRAAD GELEVERD

Fietskledingvoordeel.nl levert alle fietsaccessoires direct uit voorraad. Je bent bij ons dus niet alleen verzekerd van een voordelige prijs en van hoogstaande kwaliteit, maar ook van een snelle bezorging.