Castelli

Castelli fietskleding kopen 

Als je veel fietst is comfortabele fietskleding met de juiste pasvorm onmisbaar. Fietskledingvoordeel biedt een zeer uitgebreid assortiment wielrenner kleding aan, waaronder het populaire merk Castelli. Castelli is een Italiaans merk dat fietskleding ontwikkelt van hoogwaardige kwaliteit voor heren, dames en kinderen. Het merk staat bekend om haar comfort, juiste pasvorm en stijlvolle uiterlijk. De wieler kleding zit erg comfortabel en is geschikt voor elke fietser. Bij ons vind je een compleet aanbod kleding van dit merk. Zo verkopen wij o.a. korte en lange fietsbroeken, fietsjacks en shirts die erg lang meegaan en geschikt zijn voor alle omstandigheden. Naast Castelli fietskleding verkopen wij ook handschoenen, helmmutsen, armwarmers en andere accessoires van dit merk. Met Castelli fietskleding kun je op de fiets dus altijd maximaal presteren.

Wielrenner kleding voor alle omstandigheden

Ben je op zoek naar geschikte wielrenner kleding voor in de hete zomer of juist voor de koude winter? Geen probleem! De kleding van Castelli is ontwikkeld voor meerdere seizoenen. Castelli heeft de stof ProSecco ontwikkeld en deze verwerkt in al hun kleding. Door het gebruik van deze stof verdampt transpiratie sneller en blijf je tijdens het fietsen droger en koeler. Daarnaast is alle Castelli fietskleding waterdicht. Dit zorgt ervoor dat je zelfs bij de heftigste regenbui door kan blijven fietsen. Ook wordt de rekbare stof Lycra gebruikt in de fietskleding van Castelli. Door deze stof heb je tijdens het fietsen een hoge bewegingsvrijheid en past de kleding zich goed aan elk fietslichaam aan. Zo kun je het hele jaar door optimaal fietsen. In ons ruime assortiment kun je de kleding en accessoires van Castelli vinden in verschillende kleuren en maten. De fietskleding is geschikt voor iedere fietser, zowel voor de beginner als voor de professional. Bij ons kun je dus precies vinden wat je zoekt, ongeacht wat voor fietser je bent en in welke omstandigheden je fietst. Is Castelli wielrenner kleding toch niks voor jou? Wij verkopen ook merken zoals Craft, Nalini en Sportful.

De juiste pasvorm kiezen

Om optimaal te kunnen fietsen, is het belangrijk om de juiste maat te nemen. Een te ruim shirt kan zijn functie verliezen, doordat het tijdens het fietsen gaat klapperen. De wieler kleding moet goed aansluiten op het lichaam, zodat het zijn functie goed kan uitoefenen. Het is daarom belangrijk om de maten van Castelli te kennen om zo de wieler kleding met de juiste pasvorm aan te schaffen. Castelli fietskleding is afkomstig uit Italië en valt daardoor erg strak. Wij raden je aan hier rekening mee te houden en een maatje groter te bestellen als je van wat ruimer vallende kleding houdt. Wil je graag nieuwe Castelli fietskleding kopen? Dat kan bij ons! Bestel je voor 23:45, dan ontvang je jouw fietskleding de volgende dag in huis. Dit geldt voor een groot deel van het assortiment. Wil je toch liever ons uitgebreide assortiment van dichtbij bekijken of aanpassen? Dat kan in onze winkel in Ouderkerk aan de Amstel. Wij zijn m.u.v. maandag elke dag geopend vanaf 10 uur. Kom gerust langs of bestel nu jouw Castelli fietskleding op Wieleroutfits.nl