Recovery dranken

Optimaal HERSTEL EN SPIEROPBOUW met recovery dranken

Ketting gesmeerd, fiets strak in de lak, stijlvolle fietskleding en comfortabele fietsschoenen aan. Je bent helemaal klaar voor die lange fietstocht. Toch mis je misschien nog iets: de juiste voeding om jouw fietsrit mee door te komen of mee af te sluiten. De sportvoedingslijn van het merk Maxim biedt uitgebalanceerde energieproducten voor gebruik voor, tijdens en na een inspannende fietstocht. Alle Maximproducten hebben een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast bieden wij bij Fietskledingvoordeel.nl ook recovery dranken van het merk Born aan. De sportvoeding van Born is van een hoge kwaliteit omdat het mede ontwikkeld is door topsporters. De sportvoeding voldoet aan de hoogste eisen, is samengesteld met hoogwaardige ingrediënten en is makkelijk in gebruik. Daarnaast is de Born sportvoeding licht verteerbaar en wordt het snel opgenomen door het lichaam. Bekijk onze webshop en bestel de gewenste producten eenvoudig online! Wanneer heb je welke sportvoeding nodig? Lees hier meer info en maak de beste keuze!

KOM OP KRACHT MET DE MAXIM RECOVERY DRANKEN

Tijdens het sporten moeten je spieren zich enorm inspannen. Na het sporten is de energievoorraad in je spieren dan ook behoorlijk verminderd. Om je voorraad aan te vullen en snel te kunnen herstellen is het belangrijk om koolhydraten te gebruiken na het sporten. Wanneer je koolhydraten combineert met eiwit wordt de opname in je spieren versneld. Daarnaast helpt eiwit bij het herstellen van spierschade. Met de recovery dranken van Maxim kom je dus weer helemaal op kracht.

BORN RECOVERY SHAKES

Zoals we al eerder schreven, eiwit helpt bij het herstellen van de spieren. Met de eiwitshakes van Born weet je zeker dat jouw spieren alles krijgen wat ze nodig hebben voor een spoedig herstel. De optimale combinatie van eiwit en koolhydraten in de shake zorgt voor een snellere opname van koolhydraten in de spieren. De shake bevat essentiële aminozuren en is te mengen met water, sojamelk en normale melk. 

RECOVERY dranken DIRECT UIT VOORRAAD GELEVERD

Alle recovery dranken worden direct uit voorraad geleverd. Dit betekent dat jij jouw bestelling vaak al de volgende dag in huis hebt. Bestel je voor meer dan €35,- aan producten? Dan is de verzending ook nog eens gratis! Je bent bij Fietskledingvoordeel.nl dus niet alleen verzekerd van een voordelige prijs en een gezonde keus, maar ook van een snelle bezorging.