Sportsbalm - Body Care

Body-Care-LIJN VAN SPORTBALM: OPTIMale bescherming

Of het nu nat en koud weer is of juist droog en warm: Sportsbalm heeft voor alle omstandigheden de passende producten ontwikkeld om je spieren soepel te houden. De in samenwerking met topsporters, verzorgers en bewegingswetenschappers ontwikkelde Sportsbalm-lijn houdt niet alleen rekening met de verschillende weersomstandigheden, maar stemt zijn producten ook nauwkeurig af op het moment van gebruik en op de verschillende huidtypen van fietsers. Zo beschermt de uitgebalanceerde Body-Care-lijn je huid tegen wrijving, schuurplekken en andere irritaties die tijdens het sporten kunnen ontstaan.   

Geen irritatieplekken meer met de sportsbalm body-care-lijn

De Anti Friction Creme beschermt dus de huid tegen schuurplekken en irritatie die tijdens het sporten kan ontstaan door vocht en/of door wrijving tussen lichaam en kleding, racebroek of zadel. De crème wordt veel gebruikt door wielrenners: als zitvlakbescherming en om schuurplekken bij o.a. de liezen te voorkomen. Door de speciaal geselecteerde ingrediënten is de crème zeer geschikt voor de bescherming en verzorging van de droge en gevoelige huid, ook op andere plekken op het lichaam (bijvoorbeeld de voeten). De crème houdt de poriën open en ondersteund het herstellend vermogen van de huid. bieden wij de Anti Friction Balm aan op onze website, deze heeft dezelfde werking als de cème. 

SPORTSBALM DIRECT UIT VOORRAAD GELEVERD

Al onze producten van Sportsbalm worden direct uit voorraad geleverd. Voor 23:45 uur besteld, betekent de volgende dag al in huis! Daarnaast verzenden wij bestellingen vanaf €35,- gratis door heel Nederland. Je bent bij Fietskledingvoordeel.nl dus niet alleen verzekerd van voordelige prijzen en hoogwaardige kwaliteit, maar ook van een snelle bezorging. In onze webshop hebben wij ook de After Sports en de Pre Sports lijn van Sportsbalm voor je klaar staan. Zo kun je optimaal voor je lichaam blijven zorgen tijdens en voor een training.