Pella

Pella Sportswear is creativiteit en innovatie

Pella Sportswear is in 1980 opgericht door Loredana Pella en Franco Fortolan. Loredana was eigenaar van een textiel productiebedrijf, Franco was werkzaam als textiel technicus. Door de kennis van beide te combineren met de passie voor de wielersport ontstonden er kwalitatieve kledingstukken voor de wielersport.  De producten van Pella staan garant voor stijl, oog voor detail, continue update van de modellen, creativiteit en innovatie.

De filosofie van Pella

Door de jaren heen heeft Pella zich voornamelijk door een vaste kernwaarde steeds weten te verbeteren. Liefde. De liefde voor het Italiaanse vakmanschap en voor de wielersport. Met een oog voor detail, kwalitatieve materialen en passie creëren zij kleding dat comfortabel en stijlvol is.

Daarnaast is Pella erg bezig met het maken van ethische keuzes voor het bedrijf. De fabriek loopt op vernieuwde energie en maakt alleen maar gebruik van waterbasis inkt.

Pella Sportswear bestel je bij Fietskledingvoordeel.nl

De ruime ervaring in de wielerkleding zorgt voor een gevarieerd aanbod van wielerkleding. Van wielershirts tot aan onderkleding, je vindt het allemaal bij Pella. Wil je de kleding snel in huis hebben? Bestel dit dan via Fietskledingvoordeel. Wij kunnen, wanneer het product op voorraad is, de volgende werkdag de kleding al bij jouw thuis bezorgen. Zo spring jij snel op de fiets met je nieuwe Pella sportwear.