Fietshelm

Fietshelm dames

Gelukkig raken steeds meer wielrenners, mountainbikers, woon-werkfietsers in het drukke stadsverkeer en bezitters van e-bikes overtuigd van het nut van het dragen van een fietshelm. Voor de veiligheid ben je bij Fietskledingvoordeel.nl aan het juiste adres. Bij ons koop je fietshelmen van een hoge kwaliteit, die je optimale bescherming bieden tijdens het fietsen. Maar fietshelmen van vandaag de dag bieden je zoveel meer dan bescherming; de modieuze designs van merken als SH+, Lazer en 21Virages geven je een gesoigneerde uitstraling op je racefiets of mountainbike. Je vindt bij ons niet alleen een ruim aanbod van voordelig geprijsde fietshelmen, maar ook diverse helmaccessoires zoals helmmutsen.  

FIETSHELM dames: RACE, MTB EN E-BIKE

Paolo Bettini, Axel Merckx, Richard Virenque, Tom Boonen. Het zijn maar een paar namen van renners uit de wielergeschiedenis die fietshelmen hebben getest of gedragen van het gerenommeerde merk Lazer. Het Belgische Lazer bestaat al sinds 1919 en is in al die jaren uitgegroeid tot een van de meest innovatieve én grootste producenten van helmen, met bedrijven in meer dan vijftig landen. Zoals de mensen achter het merk het zelf verwoorden: Lazer ontwerpt innovatieve en comfortabele producten die mensen wíllen dragen in plaats van móeten dragen. Het draagcomfort schuilt zonder meer in alle Lazer fietshelmen die Fietskledingvoordeel.nl verkoopt. Van no-nonsense helmen voor beginnende fietsers tot de luxe winnaar van de Eurobike Award.

DE LUXE ITALIAANSE FIETSHELMEN VAN SH+

Het Italiaanse merk SH+ geniet in Nederland nog niet veel bekendheid. Daar wil Fietskledingvoordeel.nl graag verandering in brengen, met een ruim assortiment van grotendeels in Italië vervaardigde fietshelmen en fietsbrillen. Ons rijke aanbod omvat uiteenlopende modellen fietshelmen voor uiteenlopende typen fietsers: allereerst natuurlijk de wielrenner en de mountainbiker, maar SH+ blinkt ook uit in meer specialistische fietshelmen. Voorbeelden hiervan zijn de helmen voor sprinters in een wegwedstrijd en helmen voor deelnemers aan triatlons. Extra aandacht verdient de in verschillende kleuren verkrijgbare SH+ Zeuss-helm die Fietskledingvoordeel.nl tegen een ongekend scherpe prijs aanbiedt.

FIETSHELMACCESSOIRES: HELMKUSSENTJES

Waar men traint en zweet slijten er dingen. Gelukkig gaat de fietshelm (zolang je niet valt) langer mee dan de kussentjes aan de binnenkant. Fietskledingvoordeel.nl biedt de oplossing voor fietshelmen van SH+ en 21Virages met een gunstig geprijsd aanbod van helmkussentjes.

Dames FIETSHELMEN DIRECT UIT VOORRAAD GELEVERD

Onze fietshelmen worden direct uit voorraad geleverd. Voor 23:45 uur besteld, betekent vaak de volgende dag al in huis! Daarnaast hoef je geen verzendkosten te betalen bij bestellingen boven de €35,-. Je bent bij ons dus niet alleen verzekerd van een voordelige prijs, maar ook van een snelle bezorging.