Kinderfietshelm

Kinderfietshelmen kopen 

Fietshelmen tijdens het wielrennen of mountainbiken zijn erg belangrijk, dit geldt voor zowel volwassenen als kinderen. Bij kinderen is de kans vaak iets groter dat ze vallen dan bij volwassenen, dit komt vaak omdat kinderen nog niet zoveel ervaring hebben en het behouden van evenwicht kan dan ook nog wel eens lastig zijn. Het is daarom wel zo fijn en veilig dat kinderen een goed helm dragen wanneer ze gaan mountainbike of wielrennen. Kinderhelmen zijn over het algemeen wat vrolijker, dit komt omdat de helmen beschikken over leuke kleuren en designs. Wij van Fietskledingvoordeel.nl beschikken over verschillende kinderfietshelmen. Zo hebben we een zwarte fietshelm, maar ook fietshelmen met leuke bloemen in verschillende kleuren. Onze fietshelmen voor kinderen kun je eenvoudig online bestellen en dat voor de scherpste prijzen.

Ruim aanbod aan fietshelmen en andere accessoires voor kinderen

De fietshelmen in de webshop van Fietskledingvoordeel.nl zijn speciaal ontworpen voor kinderen. Zo zijn de helmen kleiner en hierdoor passen ze goed op het hoofd van je zoon of dochter. Aan de binnenkant van de helmen zit ook een handig fit system, hierdoor kun je de helm eenvoudig afstellen op de grootte van het hoofd. Zo zit de helm altijd goed en vooral ook comfortabel. Kinderfietshelmen zijn van het top merk Lazer, ze zijn van een uitstekende kwaliteit en bieden daardoor optimale bescherming voor het hoofd. Naast de fietshelmen voor kinderen vind je bij ons ook andere bescherming voor tijdens het wielrennen, mountainbiken of fietsen. Zo zijn handschoenen op de racefiets niet te missen en al helemaal niet op de koudere dagen. Daarnaast hebben we ook speciale fietsschoenen voor kinderen, deze schoenen kunnen worden bevestigd aan de trappers voor extra grip. Om een fietsoutfit compleet te maken heb je natuurlijk ook kinderfietskleding nodig. Ook daarvoor ben je bij Fietskledingvoordeel.nl aan het juiste adres.

Gemakkelijk en snel online bestellen in onze fietskledingwebshop

Het ruime assortiment aan fietskleding voor kinderen en de bijbehorende accessoires van Fietskledingvoordeel.nl is gemakkelijk en snel online te bestellen via onze webshop. Naast fietskleding en accessoires beschikken wij ook over de juiste sportvoeding voor wielrenners en mountainbikers. Daarnaast hebben we ook nog verschillende soorten balsems voor het lichaam om zo je prestaties te verbeteren. Alle fietsartikelen die je bij ons besteld zijn direct uit voorraad leverbaar, hierdoor ontvang je jouw bestelling al snel in huis. Voor vragen of opmerkingen kun je altijd terecht bij onze klantenservice, zo kun je mailen naar info@fietskledingvoordeel.nl of bel naar 020-7895358.