Alpinestars

Alpinestars fietskleding

Sinds 1963 is Alpinestars actief in de markt. De beschermende sportkleding is afkomstig uit Italië. De naam verwijst naar de Italiaanse bloem Stella Alpine, een bloem die hoog in de bergen groeit. Waarbij zij zich eerder voornamelijk richtten op kleding voor motorcross, hebben ze tegenwoordig een uitgebreide collectie met kleding voor allerlei andere sporten.

Een combinatie van vakmanschap en design

Doordat Alpinestars niet alleen kleding ontwerpt voor de fietssport maar ook voor ander sporten komt vakmanschap en design samen. Een belangrijke eigenschap is dat de kleding functioneel is met een verfijnde afwerking. Daarnaast oogt de kleding sportief en stijlvol. De mountainbikekleding die je bij Fietskledingvoordeel vindt zijn ervoor gemaakt om de ergste klap op te vangen, terwijl ze wel licht en losjes aanvoelen op het lichaam.

Naast de sportieve look van de kleding, is ook de materiaalkeuze erg fijn. Er wordt gebruik gemaakt van ademend materiaal waardoor vocht snel wordt afgevoerd. Hierdoor zal de stof zeer snel drogen, wat door sporters als prettig wordt ervaren. Ten slotte zorgt de materiaalkeuze ook voor een goede temperatuurregeling. In zowel koude als warme temperaturen kun je goed presteren.

Bestel Alpinestars kleding online bij Fietskledingvoordeel.nl

Wanneer je op zoek bent naar mountainbike kleding van Alpinestars ben je bij Fietskledingvoordeel aan het juiste adres. Wij bieden MTB kleding aan voor zowel mannen als vrouwen. Fietskledingvoordeel hanteert gratis verzending vanaf €35. Voor 23:45 besteld is morgen in huis.