BBB Cycling

BBB Cycling voor alle fietssporten

BBB Cycling is een waar begrip binnen de fietswereld. Soms opvallend, soms wat meer op de achtergrond. Met al ruim 25 jaar ervaring vind je een ruim aanbod van doordachte onderdelen, kleding, accessoires en gereedschappen. Hiermee is BBB cycling er voor iedere fietser over de hele wereld. Sinds 1998 is BBB Cycling opgericht door Chris Koppert en Frans Moons, twee ex-wielrenners met een grote passie voor de sport. Doordat zij zelf veel ervaring hadden in de sport, wisten ze als geen ander wat er nodig was voor een complete collectie.

Nederlandse nuchterheid voor de spullen voor fietssport

Met een Nederlandse, nuchtere blik wordt bepaald welke producten nodig zijn in het assortiment. Doordat de oprichters zelf ook kennis hebben van wat er komt kijken bij het fietsen, ben je verzekerd van goede spullen. De producten die worden opgenomen in het assortiment zijn er voor gemaakt om je rit leuker, veiliger en sneller te maken. Daarom zul je regelmatig handige details tegenkomen. Bovenal zie je enkel spullen die werken.

BBB Cycling bij Fietskledingvoordeel.nl

Doordat BBB Cycling niet meer weg te denken is binnen de wielersport, is het een onmisbare toevoeging aan Fietskledingvoordeel. Met een ruim assortiment van onderkleding voor mannen en vrouwen tot aan accessoires is er dan ook meer dan voldoende keus. Wanneer je de gekozen producten op werkdagen voor 23.45 uur besteld, zijn deze de volgende al geleverd. Zo kun jij snel op de fiets stappen met de spullen van BBB Cycling!