Fietshelm

Fietshelm heren

Gelukkig raken steeds meer wielrenners, mountainbikers, woon-werkfietsers in het drukke stadsverkeer en bezitters van e-bikes overtuigd van het nut van het dragen van een fietshelm. Voor de veiligheid ben je bij Fietskledingvoordeel.nl aan het juiste adres. In onze webshop koop je heren mtb helm van een hoge kwaliteit. Deze zullen je optimale bescherming bieden tijdens het fietsen, wielrennen of mountainbiken. Maar fietshelmen van vandaag de dag bieden je zoveel meer dan alleen bescherming. Door de modieuze designs van merken als SH+, Lazer en 21Virages geven ze je ook een gesoigneerde uitstraling op de racefiets of mountainbike. Naast het ruime aanbod van voordelig geprijsde fietshelmen, vind je hier ook diverse helmaccessoires.

Voordelige (mtb)fietshelm kopen van diverse topmerken

In het assortiment fietshelmen van Fietskledingvoordeel.nl vind je veel verschillende soorten en maten. Er zijn diverse designs te verkrijgen, zo hebben we mountainbike helmen en speciale racefiets helmen. Ook beschikken we over een ruim aanbod heren mtb helmen van verschillende topmerken. Zo hebben we diverse fietshelmen van het luxe Italiaanse merk SH+. Dit Italiaanse merk heeft in Nederland nog niet veel bekendheid en daar wil Fietskledingvoordeel.nl graag verandering in brengen. Dit doen we met een ruim assortiment van grotendeels in Italië vervaardigde mtb helmen. Ons rijke aanbod omvat uiteenlopende modellen fietshelmen voor uiteenlopende type fietsers. Allereerst natuurlijk de wielrenner en de mountainbiker, maar SH+ blinkt ook uit in meer specialistische fietshelmen. Voorbeelden hiervan zijn de fietshelmen voor sprinters in een wegwedstrijd en helmen voor deelnemers aan triatlons.

Ook fietshelmen van het merk Lazer vind je in onze webshop. Het Belgische merk Lazer bestaat al sinds 1919 en is in al die jaren uitgegroeid tot één van de meest innovatieve én grootste producent van helmen. Lazer ontwerpt innovatieve en comfortabele fietshelmen en mtb helmen die mensen willen dragen in plaats van móeten dragen. Het draagcomfort schuilt zonder meer in alle Lazer fietshelmen die Fietskledingvoordeel.nl verkoopt.

Heren fietshelm met bijbehorende accessoires

Waar men traint en zweet, slijten er dingen. Een fietshelm gaat vaak wel lang mee, zolang je niet valt natuurlijk. Maar een fietshelm bestaat niet alleen uit de harde buitenkant, aan de binnenkant van een helm zitten namelijk helmkussentjes. Deze kussentjes geven meer comfort en zorgen ervoor dat de helm goed om het hoofd zit. De helmkussentjes slijten sneller dan de helm zelf, maar Fietskledingvoordeel.nl biedt daar de oplossing voor. In ons helmen assortiment vind je diverse bijbehorende helmkussentjes voor helmen van SH+ en 21 Virages.

Fietshelmen direct uit voorraad geleverd

Fietskledingvoordeel.nl doet zijn bedrijfsnaam eer aan en biedt fietshelmen en mtb helmen regelmatig aan met een korting die kan oplopen tot wel 40%. Wil je superdeals en andere aanbiedingen niet missen? Houd dan onze website in de gaten. Onze fietshelmen en accessoires worden direct uit voorraad geleverd. Je bent bij ons dus niet alleen verzekerd van een voordelige prijs, maar ook van een snelle bezorging. Dit geldt niet alleen voor onze heren fietshelmen, ook de dames fietshelmen, fietskleding, fietsschoenen en voor alle andere fietsbenodigdheden in onze webshop.