All seasons-set

ALL SEASONS-SET: IN ÉÉN KEER KLAAR VOOR HET HELE JAAR

Wil je in één keer voorbereid zijn op voorjaarswarmte, zomerzon, herfststormen en winterkou? Of ben je juist een beginnende fietser en moet je alle fietskleding nog aanschaffen? Dan is onze all seasons-fietskledingset de perfecte keuze. Met de all-season set heb je direct alle basisproducten in huis die je nodig hebt om het gehele jaar comfortabel door te kunnen blijven fietsen. Deze sets bevatten de volgende producten: een korte fietsbroek, een lange fietsbroek, een fietsshirt met korte mouw, een zweethemd met korte en/of lange mouw en een fietsshirt met lange mouw. Hier bij Fietskledingvoordeel.nl bieden we de sets aan van ons huismerk 21Virages. 

FIETSKLEDING VOORDEELSET VAN 21VIRAGES

Voor zowel beginners als fanatieke fietsers vormen onze populaire fietskleding voordeelsets van 21Virages dé oplossing. Met deze unisex basissets schaf je in één keer een volledige uitrusting aan, en profiteer je bovendien van nóg scherpere prijzen dan bij onze losse producten. De producten binnen deze set zorgen er voor dat je warm en comfortabel blijft in de winter en ventilerend met een goede vochtafvoer voor in de zomer. Gebruik de shirts als baselayers onder elkaar of los wanneer de temperatuur hier hoog genoeg voor is. De sets zijn in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. 

Om je fietskledinset compleet te maken bieden wij op onze website ook verschillende fietsaccessoires en raceschoenen voor dames en raceschoenen voor heren aan. Als beginnende wielrenner kun je dus in één keer een gehele outfit bij ons aanschaffen. 

FIETSKLEDING VOORDEELSET IN DE AANBIEDING

Om onze bedrijfsnaam Fietskledingvoordeel.nl nog meer eer aan te doen, gaan zelfs fietskleding voordeelsets regelmatig in de aanbieding. Houd de website dus goed in de gaten voor onze Superdeals en voor andere kortingsacties! Naast de meest voordelige prijzen waarvoor wij onze producten aanbieden, ben je bij ons ook verzekerd van een uiterst snelle levering. Bestel je namelijk voor 23:45 uur, dan ontvang je deze de volgende dag al bij je thuis. Voor bestellingen vanaf €35,- hoef je ook geen verzendkosten te betalen. Wat wil je nog meer?