CyclOn - Reiniging

CYCLON REINIGING: houd je fiets als nieuw

Zoals wielrenners en mountainbikers zich moet inspannen om in optimale conditie te blijven, zo zullen zij ook moeite moeten doen om hun fietsen in topconditie te houden. Het merk CyclOn biedt je alle onderhoudsproducten voor de benodigde reiniging van je racefiets of mountainbike. Met de verschillende CyclOn reinigingsproducten verwijder je het vuil van alle delen van je fiets: lak, carbon, chroom, kunststof, zadel, stuurlint, ketting, tandwielen en lagers. Bij Fietskledingvoordeel.nl hebben alle CyclOnproducten, geheel in de lijn van ons concept, een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

CyclOn onderhoudsset

In onze webshop verkopen we de producten van CyclOn niet alleen los, maar ook als set. Deze CyclOn Onderhoudsset is een super voordelige aanbieding van 4 CyclOn producten waarmee je je fiets kan reinigen, poetsen en smeren! De set bestaat uit CyclOn:

Bionet Triggerspray om te reinigen,
Instant polish wax om te poetsen,
Wax Lube om te smeren en
- De 6-delige Borstel set om het reinigen te vergemakkelijken!
 

CYCLON REINIGINGSPRODUCTEN IN DE AANBIEDING

Het merk CyclOn staat al bekend om de zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding, maar Fietskledingvoordeel.nl komt zijn klanten graag nóg meer tegemoet met niet te missen aanbiedingen van gewilde reinigingsproducten. Houd de website in de gaten voor onze Superdeals en andere kortingsacties. 

CYCLON DIRECT UIT VOORRAAD: SNELLE LEVERING

Alle CyclOn reinigingsproducten worden direct uit voorraad geleverd. Voor 23:45 uur besteld, betekent de volgende dag in huis. Bij besteding vanaf €35,- betaal je daarnaast geen verzendkosten binnen Nederland. Je bent bij Fietskledingvoordeel.nl dus niet alleen verzekerd van een voordelige prijs en van hoogstaande kwaliteit, maar ook van een snelle bezorging. Kijk op onze website voor het volledige aanbod aan CyclOn artikelen!