CyclOn - Groot onderhoud

CyclOn groot onderhoud: voor de vakspecialist

Zoals wielrenners en mountainbikers zich moet inspannen om in optimale conditie te blijven, zo zullen zij ook moeite moeten doen om hun fietsen in topconditie te houden. Het merk CyclOn biedt je alle producten voor het benodigde onderhoud van je racefiets of mountainbike. Fietskledingvoordeel.nl verkoopt de volledige CyclOn onderhoudslijn die zeer populair is vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding. Naast de CyclOn producten waarmee je je fiets kunt reinigen, smeren en beschermen kun je bij ons ook terecht voor het groot onderhoud. De producten binnen deze lijn worden vooral gebruikt door de vakspecialist. Onderhoud aan naven, assen, lagers, balhoofden, stuurstangen en zadelpennen is immers het werk voor een professional.

CYCLON ONDERHOUDSSET

In onze webshop verkopen we de producten van CyclOn niet alleen los, maar ook als set. Deze CyclOn Emmer Wet Lube is een complete schoonmaakset voor je fiets. Een regelmatig schoon gemaakte fiets voorkomt vervelende vlekken in je kleding maar draagt ook bij aan een langere levensduur van de fiets. Met dit pakket heb je direct alles in huis.

Inhoud van de emmer
Wet Lube 125ml
Bionet 550 ml – Trigger
Bike Cleaner 550 ml – Trigger
Instant Polish Wax 100 ml
Cassette Claw + Detailing Brush

CyclOn groot onderhoud in de aanbieding

Het merk CyclOn staat al bekend om de zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding, maar Fietskledingvoordeel.nl komt zijn klanten graag nóg meer tegemoet met niet te missen aanbiedingen van producten binnen de groot onderShoudlijn. Houd de website in de gaten voor onze Superdeals en andere kortingsacties. 

CYCLON DIRECT UIT VOORRAAD: SNELLE LEVERING

Alle CyclOn reinigingsproducten worden direct uit voorraad geleverd. Voor 23:45 uur besteld, betekent de volgende dag in huis. Bij besteding vanaf €35,- betaal je daarnaast geen verzondkosten binnen Nederland. Je bent bij Fietskledingvoordeel.nl dus niet alleen verzekerd van een voordelige prijs en van hoogstaande kwaliteit, maar ook van een snelle bezorging. Kijk op onze website voor het volledige aanbod aan CyclOn artikelen!