Veiligheidsstickers
NO Products Found

REFLECTERENDE FIETSARTIKELEN VAN WOWOW

Het Belgische merk Wowow is dé specialist in reflecterende fietskleding, -accessoires en andere producten. Bij Fietskledingvoordeel.nl vind je uiteenlopende artikelen van Wowow die je optimaal zichtbaar maken op je racefiets of mountainbike. Een uitkomst bij het fietsen in mistig en regenachtig weer, en een must voor de woon-werkfietser die vaak in het donker vertrekt en thuiskomt.

REFLECTERENDE stickers en tape van wowow

Al heb je de sterkste fietsverlichting, in het donker of in guur weer valt het zeer aan te bevelen om je racefiets of mountainbike én jezelf te voorzien van extra reflectie. In ons assortiment van Wowow-producten vind je naast de beste fietslampjes en multilights, verlichting die je overal aan kunt bevestigen, verschillende soorten reflecterende stickers en tape. Stickers en tape kun je op allerlei plekken bevestigen, waaronder je fietsframe en je fietstas. Wij verkopen ook reflecterende stickers die Wowow speciaal heeft ontwikkeld voor de fietshelm.

REFLECTERENDE ARTIKELEN DIRECT UIT VOORRAAD GELEVERD

Heb je een fietstocht in het donker gepland, of zie je de bui al hangen en wil je goed zichtbaar zijn in regen en mist? Wij leveren onze Wowow-producten direct uit voorraad. Je bent bij ons dus verzekerd van een snelle bezorging.