Fietshelmen E-bike en Urban

STIJLVOL OP DE FIETS MET DE URBAN EN E-BIKE FIETSHELMEN

Op de fiets kunnen gevaarlijke situaties ontstaan. Dit hoeft niet alleen bij een snelle intensieve trainingsrit te zijn, maar ook wanneer je naar je werk fietst. Veiligheid is dus belangrijk, maar het oog wilt ook wat, zeker als je dagelijks deelneemt aan het gewone woon-werkverkeer. De urban en e-bike fietshelmen hebben minder specificaties als race en MTB fietshelmen vanwege het verschil in intensiteit van de fietsrit. Desalniettemin bieden de helmen de veiligheid die je van een fietshelm verwacht. Hier bij Fietskledingvoordeel.nl hebben wij verschillende mooie urban en e-bike fietshelmen voor je klaar staan van merken als Endura en Uvex. Stap stijlvol en goed beschermd op je fiets!

VARIËREND AANBOD UVEX URBAN EN E-BIKE FIETSHELMEN

In onze webshop hebben wij een ruim aanbod aan Uvex fietshelmen, variërend in prijsklasse en kleur. Dit zorgt er voor dat er voor iedere fietser wel een geschikte urban fietshelm te vinden is. Neem bijvoorbeeld deze Hlmt 5 Bike Pro-Chrome Urban Fietshelm. De helm garandeert een onverslaanbare bescherming voor je hoofd danzij de geïntegreerde hard shell technologie. De allround fietshelm heeft allerlei slimme toepassingen en een geweldige look. De functionele binnenvoering zorgt voor een hoog draagcomfort. Het IAS systeem verzekert je van een perfecte pasvorm en kan gemakkelijk verwijderd worden. Je hoofd blijft koel door de grote ventilatieopeningen met ventilatiekanalen. 

Een andere mooie helm van Uvex is de Urban Cycling City Active Fietshelm. Deze vederlichte helm met zijn matte design en sportieve look, past perfect bij elke outfit. De helm is aanpasbaar in de breedte en de hoogte om op elk hoofd te passen. Voor extra visibiliteit zijn een plug-in LED en reflecterende straps voorzien.

SNEL EN GEMAKKELIJK TE BESTELLEN BIJ FIETSKLEDINGVOORDEEL.NL

Jouw nieuwe urban of e-bike fietshelm is eenvoudig te bestellen in onze webshop. Heb je een keuze kunnen maken? Bestel dan voor 23:45 uur en ontvang jouw bestelling de volgende dag al in huis. Daarnaast verzenden wij bestellingen vanaf €35,- gratis door heel Nederland. Bij ons ben je dus niet alleen verzekerd van de beste prijs, maar ook van een uiterst snelle levering! Wil je de fietshelm toch liever eerst nog even passen voordat je daadwerkelijk een keuze maakt? Kom dan langs in onze winkel in Ouderkerk a/d Amstel!