Sport BH en fietstop

SPORTFUL EN CASTELLI FIETSTOP: COMFORTABEL EN CHARMANT

De fietstop is het ultieme luchtige product in heet zomerweer. Fietskledingvoordeel.nl verkoopt fietstops van twee populaire, Italiaanse merken: Sportful en Castelli. Veel Nederlandse dames vinden in de fietskleding van Sportful en Castelli de perfecte pasvormen. De fietstops voldoen zonder meer aan dat criterium; zij sluiten naadloos aan. Maar met Castelli en Sportful haal je uiteraard niet alleen comfort en kwaliteit in huis, maar ook opvallende designs met smaakvolle motieven en details. Fietskledingvoordeel.nl verkoopt de unieke Sportful en Castelli fietstops in verschillende kleuren.

Castelli sportbh: extra ondersteunend

Fietskledingvoordeel.nl maakt het de vrouwelijke fietser graag zo comfortabel mogelijk. In ons assortiment vind je dan ook de meest comfortabele sportbh die je kunt vinden. Castelli ontwikkelde de zogeheten Rosso Corsa Bra speciaal voor het fietsen. De sportbh is geschikt voor verschillende maten van omvang en is extra ondersteunend en ventilerend. Als altijd denkt Castelli ook aan het design. Zo ogen de elastische schouderbanden die op de rug kruisen zeer sportief en heeft de sportbh een Castelli logo dat zichtbaar wordt als de ritsluiting van je fietsshirt een beetje openstaat.

Direct uit voorraad geleverd

Onze sportbh’s en fietstops worden direct uit voorraad geleverd. Wanneer je voor 23:45 uur bestelt, heb je jouw sportbh of fietstop de volgende dag al in huis. Daarnaast verzenden wij bestellingen vanaf €35,- gratis door heel Nederland! Je bent bij ons dus niet alleen verzekerd van een voordelige prijs en kwalitatief hoogstaande producten, maar ook van een snelle bezorging.