Compressie fietssokken

Compressie sokken voor dames

Sneller herstel, minder spierpijn, het helpen voorkomen van blessures en tijdens het fietsen jouw prestaties kunnen verbeteren: wie wilt dit nou niet? De compressie fietssokken zijn hiervoor de perfecte uitkomst! Een compressiesok doet precies wat de naam al zegt, compressie leveren, waardoor het lichaam achteraf beter kan herstellen. Een compressiesok zorgt ervoor dat de afvoer van afvalstoffen en de toevoer van het bloed met zuurstof en voedingsstoffen wordt verbeterd. Bij Fietskledingvoordeel.nl bieden wij compressie fietssokken voor dames aan van het merk Craft. 

craft compressie fietssokken

Craft is een groot merk op het gebied van onderkleding zoals thermoshirts en arm- en beenwarmers. Ook hebben zij compressie fietssokken voor dames. De Craft Compression Socks zijn high-tech compressiesokken die spiertrillingen verminderen, focussen op spierkracht en onderbeenbewegingen regelen tijdens intensieve trainingsritten. Met ergonomisch geplaatste drukpunten zorgen deze sokken voor optimaal comfort, terwijl brede elastische manchetten en elastische ribben voor een strakke pasvorm zorgen. 

compressie fietssokken direct uit voorraad geleverd

Bij Fietskledingvoordeel.nl hoef je nooit lang te wachten op je bestelling. Veel van onze artikelen worden namelijk direct uit voorraad geleverd! Bestel je voor 23:45 uur, dan ontvang jij jouw compressie fietssokken voor dames al de volgende dag in huis. Bestel je voor meer dan €35,- dan verzenden wij deze ook nog eens geheel gratis door heel Nederland. Bestel dus snel en gemakkelijk jouw compressie fietssokken op onze webshop!