Windstopper jacket

WINDSTOPPER: ONMISBAAR IN HOLLANDS FIETSWEER

In de fietskledinggarderobe van de Nederlandse fietser mag een windstopper uiteraard niet ontbreken. Elke wielrenner of mountainbiker is bekend met de wind die niet zelden over ons vlakke land raast. Fietskledingvoordeel.nl biedt de fietser optimale bescherming tegen wind en kou met een gevarieerd aanbod van windstoppers. Een windstopper bevat winddichte materialen aan de voorkant en ademende materialen aan de achterkant, waardoor je altijd een aangename lichaamstemperatuur behoudt tijdens het fietsen, ook als er een stevige wind staat. Bij ons vind je lichtgewicht jackets van merken als 21Virages en Wowow tegen de scherpste prijs.

21VIRAGES WINDSTOPPER: VAN ULTRALICHT TOT PRO

Wat voor de wind- en regenjacks van 21Virages geldt, geldt ook voor onze windstoppers: klanten lopen (fietsen) allemaal weg met de verschillende windstoppers die zich onderscheiden van andere merken door de beste prijs-kwaliteitverhouding. Wij verkopen verschillende modellen windstoppers met allemaal hun eigen pluspunten: van ultralichte windstoppers die heel makkelijk op te bergen en mee te dragen zijn, tot elastische windstoppers die naadloos langs het lichaam sluiten en daardoor de perfecte bescherming bieden.

endura windstoppers voor mooie prijzen

In onze webshop hebben wij verschillende windstoppers van het merk Endura. Endura windstoppers zijn niet alleen uiterst geschikt voor op de fiets, maar kunnen ook als gewone jas gedragen worden tijdens het wandelen. De jacks zijn stijlvol en allemaal zeer winddicht. Gemaakt van lichtgewicht stof en met gaasopeningen op de rug voor een goede ventilatie. Door het lichte gewicht kunnen de windstoppers gemakkelijk opgevouwen worden en meegenomen worden in een jas of achterzak. Reflecterende details zorgen er voor dat je goed zichtbaar blijft. 

WINDSTOPPERS DIRECT UIT VOORRAAD GELEVERD

Alle windstoppers worden direct uit voorraad geleverd. Bestel voor 23:45 en ontvang jouw pakket de volgende dag al in huis! Daarnaast verzenden wij bestellingen vanaf €35,- gratis door heel Nederland. Je bent bij ons dus niet alleen verzekerd van de voordeligste prijs, maar ook van een snelle bezorging. Heb je vragen over onze windstoppers of over een ander product in onze webshop? Neem dan per mail (info@fietskledingvoordeel.nl) of telefonisch (020-7895358) contact met ons op!