OKO bandenvulmiddel
NO Products Found

OKO bandenvulmiddel: voorkom een lekke band!

Het is een van de grootste frustraties van een wielrenner of mountainbiker: lek rijden. Het gebeurt ook bijna altijd op de meest onhandige plek: ver van de bewoonde wereld, tussen velden of weilanden, in de bossen of bovenop een berg. Hoewel je met onze reparatiedoosjes binnen een handomdraai een lekke band plakt, is het natuurlijk veel luxer om die lekke band helemaal niet te hoeven plakken. Met OKO bandenvulmiddel worden je banden dusdanig beschermd en verstevigd dat je het ongemak van een lekke band voorkomt.

Hoe werkt OKO?

OKO bandenvulmiddel is een dikke bandenvloeistof die in de band wordt gespoten, of in de binnenband via het ventiel, voordat er sprake is van een lek. Het middel blijft vloeibaar in de band en beschermt tegen lekkage in het loopvlakgedeelte. Als er een lekkage plaatsvindt, wordt de vloeistof direct in het gat gedrukt. Op die manier vormt zich een luchtdichte afsluiting die het leeglopen van de band stopt. OKO dicht het gat terwijl je rijdt. De OKO afdichting in het loopvlakgedeelte van de band is permanent en zeer sterk.

OKO IN DE AANBIEDING

Bij Fietskledingvoordeel.nl doen we onze naam eer aan door alle producten voor een voordelige prijs te verkopen. We komen de klanten graag nóg meer tegemoet met niet te missen aanbiedingen van producten van het merk OKO. Houd de website in de gaten voor onze Superdeals en andere kortingsacties. 

OKO direct uit voorraad geleverd

Fietskledingvoordeel.nl levert de producten van OKO direct uit voorraad. Wanneer je voor 23:45 uur besteld, dan heb je deze de volgende dag al in huis. Je hoeft daarnaast geen verzendkosten te betalen wanneer je €35,- of meer besteedt. Je bent bij ons dus niet alleen verzekerd van een voordelige prijs en van hoogstaande kwaliteit, maar ook van een snelle bezorging.