Spinningsets

SPINNINGSETS KOPEN BIJ FIETSKLEDINGVOORDEEL.NL

Spinning is niet alleen een stukje fietsen, maar het is een sport waar je veel uithoudingsvermogen voor nodig hebt. Bij spinning gaat het erom dat je vet verbrand en je conditie verbeterd. Daarom is spinning is een goede training voor een nieuw wielerseizoen. Spinning wordt veel thuis of in de sportschool gedaan op speciale spinningfietsen. De spinningbikes zijn lichte fietsen van rond de 18 tot 22 kilogram. Door de sport spinning te beoefenen train je vooral je beenspieren, bilspieren en rugspieren. Ook verbeter je hiermee de bloedsomloop in het lichaam en worden je hart- en bloedvaten versterkt. Om te kunnen spinnen heb je wel goede fietskleding nodig. Een goede spinningset zorgt voor optimale functionaliteit tijdens het spinnen. Fietskledingvoordeel.nl verkoopt in de webshop spinningsets van kwaliteit en ook nog voor een scherpe prijs.

RUIM ASSORTIMENT AAN SPINNINGKLEDINGSETS

Fietskledingvoordeel.nl verkoopt verschillende spinningsets in de webshop. Een merk dat wij verkopen in onze webshop is ons eigen merk 21Virages. Met een spinningset van 21Virages ben je helemaal voorbereid voor de spinningles. De spinningsets zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zwart rood, wit rood en wit blauw zijn spinningsets kleuren die worden verkocht. De spinningset bestaat uit een mouwloos fietsshirt, een broek zonder bretels, een zweethemd, fietssokken, een zweetband, fietshandschoenen, een bidon en een handdoek. De spinningsets zijn voor mannen gemaakt, maar kunnen ook door dames gedragen worden. Bestel als vrouw wel een maat kleiner dan je normaal zou doen. Naast spinningsets verkopen wij in onze webshop ook andere fietskleding voor een scherpe prijs. Mountainbike kledingsets, kinderfietskleding, fietsschoenen, wielerbroeken en nog veel meer fietskleding wordt ook verkocht in onze webshop.

ONLINE FIETSKLEDING BESTELLEN IN ONZE WEBSHOP

Bestel nu snel jouw nieuwe fietskleding in onze webshop en geniet van kwalitatieve sportkleding. Ons eigen merk 21Virages is te koop in verschillende winkels in heel Nederland. Maar je kan nu ook heel gemakkelijk online fietskleding bestellen bij Fietskledingvoordeel.nl. Je kan gemakkelijk vanuit huis de goede fietskleding voor jezelf uitzoeken, bestellen en laten thuisbezorgen. Je krijgt gratis verzending bij een bestelling vanaf €35,-. En als je voor 23.45 uur bij ons besteld ontvang je de bestelling de volgende dag al in huis! Het betalen van een bestelling kan op meerdere manieren bij ons. Betalen is mogelijk met IDeal, Master Card, Mistercash en PayPal. Je kan een aankoop van Fietskledingvoordeel.nl binnen 30 dagen retour sturen als het niet goed zit of als je er niet tevreden over bent. Vul hiervoor het retourformulier in op onze webshop.