Fietsbril transparant
NO Products Found

Transparante fietsbril weert vliegjes en stof af

Met een transparante fietsbril houd je op donkere dagen het overzicht terwijl de glazen vliegjes, wind en stof afweren. Als je op zoek bent naar een fietsbril die transparant is en je toch beschermt tegen schadelijke UV-straling, heeft Fietskledingvoordeel.nl precies wat je zoekt. De aerodynamische fietsbrillen van 21Virages hebben een optimale pasvorm en beschermen je tegen alle ongemakken voor je ogen terwijl de glazen een gezonde mate van daglicht doorlaten.  

21Virages: pak je voordeel

Zeer voordelig zijn zonder aan kwaliteit in te boeten, dat is 21Virages - en dat zijn zeker ook de transparante fietsbrillen van ons merk. Het jonge merk 21Virages werkt zonder tussenhandel, extra logistiek en dure marketingcampagnes en is daarom in staat om het voordeel voor de portemonnee van de klant zo hoog te laten oplopen. Daarnaast doet Fietskledingvoordeel.nl er vaak nog een schepje bovenop, met de Superdeals en aantrekkelijke aanbiedingen.

TRANSPARANTE FIETSBRILLEN DIRECT UIT VOORRAAD GELEVERD

Onze transparante fietsbrillen worden direct uit voorraad geleverd. Bestel voor 23:45 en ontvang jouw nieuwe transparante fietsbril de volgende dag al bij jou thuis. Wij verzenden daarnaast bestellingen vanaf €35,- gratis door heel Nederland. Je bent bij ons dus niet alleen verzekerd van voordelige prijzen en van hoogstaande kwaliteit, maar ook van een snelle bezorging. Heb je een keuze gemaakt, maar wil je eerst zien hoe je transparante fietsbril voelt? Kom dan gerust langs in onze fietskledingwinkel in Ouderkerk aan de Amstel.