Fietshandschoenen winter

Fietshandschoenen voor de winter

Bijna niets is zo vervelend voor een fietser als het hebben van koude handen. Ook kan het gevaarlijke situaties opleveren als je met koude, vaak gevoelloze handen moet remmen. Fietskledingvoordeel.nl biedt de oplossing met een groot aanbod van fietshandschoenen voor het winterseizoen. Hoge sluitingen rond de pols en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat je handen warm blijven en dat transpiratievocht optimaal wordt afgevoerd. Onze winterfietshandschoenen zijn allemaal schokabsorberend en de meeste paren bevatten tevens reflecterende details die zorgen voor extra zichtbaarheid op de fiets. Fietskledingvoordeel.nl verkoopt winterfietshandschoenen van merken als 21Virages, Sealskinz, Castelli en Wowow tegen de scherpste prijs.

PAK JE VOORDEEL MET 21VIRAGES FIETSHANDSCHOENEN

Wie is er bij de aanschaf van fietskleding en fietsaccessoires nu niet op zoek naar betaalbare kwaliteit? De 21Virages winterfietshandschoenen mogen dat stempel zonder meer krijgen, want nergens anders vind je zo’n goede prijs-kwaliteitverhouding. Dat het jonge merk 21Virages hard groeit en zich steeds meer specialiseert, is ook zeker zichtbaar aan de winterfietshandschoenen die zijn uitgerust met schokdemping en antislipmaterialen in de handpalm. De 21Virages winterfietshandschoen: een veilige én voordelige oplossing voor zowel racefietser als mountainbiker! 

SEALSKINZ: SPECIALIST IN WINTERFIETSHANDSCHOENEN

Het wereldwijd bekende merk Sealskinz ziet het als zijn taak om producten te ontwikkelen waarmee sporters in alle weersomstandigheden kunnen doen wat zij het liefste doen. Of er nu een storm opsteekt of het vriest dat het kraakt; met de specialistische artikelen van Sealskinz ben je verzekerd van warmte en comfort. Dat geldt zeker ook voor de fietskleding en -accessoires van Sealskinz, zoals fietssokken, overschoenen, fietsmutsen. En uiteraard fietshandschoenen. Sealskinz fietshandschoenen onderscheiden zich in innovatieve ontwerpen en details, zoals kreeftenklauwdesigns met drie vingers en de gepatenteerde StrechDry technologie. De ambitie om voortdurend te vernieuwen en verbeteren maakt het merk zeer geliefd, ook bij het blad Fiets dat onder meer de winterhandschoenen van Sealskinz hoog waardeerde. 

WINTERFIETSHANDSCHOENEN IN DE AANBIEDING

Onze winterfietshandschoenen zijn altijd voordelig geprijsd, maar regelmatig nóg voordeliger. In onze outlet selecteren wij veelvuldig winterfietshandschoenen uit ons hele assortiment voor niet te missen aanbiedingsacties. Daarnaast bieden wij ook combideals van bijvoorbeeld een muts, overschoenen en fietshandschoenen voor een voordelige prijs. 

WINTERFIETSHANDSCHOENEN DIRECT UIT VOORRAAD GELEVERD

Alle winterfietshandschoenen worden direct uit voorraad geleverd. Je bent bij ons dus niet alleen verzekerd van de voordeligste prijs, maar ook van een snelle bezorging.