Fietshelmen E-bike en Urban

Speed pedelec en e-bike helmen

Tegenwoordig zien we ze steeds meer op de weg, de elektrische fiets. Steeds meer mensen behalen hogere snelheden op de fiets. Daardoor kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Ongeacht je nu op de racefiets zit of wanneer je naar je werk aan het fietsen bent, veiligheid is erg belangrijk. Echter wilt het ook wat, zeker als je dagelijks deelneemt aan het woon-werkverkeer. Daarvoor is ons speed pedelec en e-bike helmen assortiment beschikbaar! Deze e-bike helmen kun je bijvoorbeeld dragen tijdens jouw rit naar het werk en daar mag je mee gezien worden. Want de e-bike helmen zien er goed uit, hebben mooie kleuren en zitten lekker op het hoofd. Maar niet geheel onbelangrijk bieden zij ook de bescherming die jij nodig hebt! Wanneer er een ongeluk of een gevaarlijke situatie zich voordoet ben is jouw hoofd goed beschermt dankzij de e-bike helm. Hier bij Fietskledingvoordeel.nl hebben wij verschillende mooie urban en e-bike fietshelmen voor je klaar staan van merken als Endura en Uvex. Stap stijlvol en goed beschermd op je fiets!

Variërend aanbod e-bike, elektrische fiets en speed pedelec helmen

In onze webshop hebben wij een ruim aanbod aan Uvex fietshelmen, variërend in prijsklasse en kleur. Hierdoor hebben we voor elke fietser wel een geschikte helm voor de elektrische fiets beschikbaar. Onze e-bike helmen bieden goede bescherming voor je hoofd dankzij de geïntegreerde hard shell technologie. Daarnaast zit er ook een functionele binnen voering wat zorgt voor een hoog draagcomfort. Ook bieden onze e-bike helmen een IAS systeem waardoor het jou verzekert van een ideale pasvorm. Verder hebben de helmen voor de elektrische fiets ook grote ventilatieopeningen waardoor jouw hoofd lekker koel blijft.

Heb jij een helm voor je elektrische fiets nodig? Bekijk dan het uitgebreide e-bike helm assortiment van Fietskledingvoordeel.nl! Wij bieden veel variatie waardoor vrijwel iedereen een geschikte helm voor de elektrische fiets kan vinden. Daarnaast hebben sommige mensen ook een speed pedelec. Hiermee haal je snelheden tot 45 km/u. Zorg daarom dat je ook een goede speed pedelec helm aanschaft en zo veilig de weg op kan gaan!

Snel en gemakkelijk te bestellen bij Fietskledingvoordeel.nl

Jouw helm voor de elektrische fiets is eenvoudig te bestellen in onze webshop. Wanneer je een keuze hebt gemaakt en jouw e-bike helm voor 23:45 uur besteld, dan leveren wij deze de volgende dag al bij je af! Daarnaast is de bezorging in Nederland ook nog eens gratis vanaf een besteding vanaf €35,- euro. Wil je de helm voor de elektrische fiets of speed pedelec toch eerst even passen? Dat is zeker mogelijk! Kom dan langs in onze winkel in Ouderkerk a/d Amstel! Dan kun jij je e-bike of speed pedelec helm passen. Wanneer de fietshelm niet goed past, dan kun je in onze verder kijken naar andere helmen.

Heb je vragen over onze e-bike of speed pedelec helmen? Neem dan contact met ons op via de telefoon of email. Of stel jouw vragen in een van onze winkels. Onze medewerkers helpen je graag bij jouw zoektocht naar de geschikte speed pedelec of e-bike helm. Naast helmen biedt Fietskledingvoordeel.nl ook nog veel meer aan. Heeft u bijvoorbeeld een fietscomputer, fietsverlichting of fietsgereedschap nodig? Ook dat bieden wij aan! Bekijk ons volledig assortiment eenvoudig online!