Fietshelm accessoires

FIETSHELMACCESSOIRES

Wanneer je intensief traint betekent dit dat je jouw fietskleding en fietsbenodigdheden intensief gebruikt. Als gevolg hiervan kunnen dingen slijten. Gelukkig gaat een de fietshelm (zolang je geen grote valpartijen hebt) lang mee, maar de onderdelen als de helmkussentjes en windkap van een helm kunnen wel sneller toe zijn aan vervanging. Hier bij Fietskledingvoordeel.nl zijn verschillende fietshelmaccessoires terug te vinden om jouw fietshelm weer een upgrade te geven. 

HELMKUSSENTJES MAKKELIJK VERVANGBAAR 

Gelukkig gaat een de fietshelm (zolang je geen grote valpartijen hebt) langer mee dan de kussentjes aan de binnenkant van de helm. Deze kussentjes zijn uiteraard sneller en gemakkellijker te vervangen dan de helm zelf. Fietskledingvoordeel.nl biedt de oplossing voor fietshelmen van SH+ en 21Virages met een gunstig geprijsd aanbod van helmkussentjes. 

HOUDT JE FIETSHELM SCHOON EN MOOI MET EEN HELMHOES

Wanneer je een nieuwe fietshelm hebt aangeschaft wil je deze natuurlijk zo lang mogelijk nieuw houden. Met de helmhoezen van GripGrab, 21Virages en Uvex weet je zeker dat jouw fietshelm er als nieuw uit blijft zien. Daarnaast garanderen ze ook dat je hoofd droog blijft tijdens het fietsen op regenachtige dagen. Met verschillende kleuren kun je een helmhoes vinden die bijpassend is bij jouw fietshelm. Neem bijvoorbeeld deze GripGrab Waterdichte Hi-Vis Helmet Overtrek: een beschermende waterdichte afdekking voor je helm en hoofd. Daarnaast zal de helmcover ook je zichtbaarheid tijdens het fietsen in het verkeer aanzienlijk verbeteren. Met een one-size-fits-all ontwerp trek je het product eenvoudig over je helm dankzij het elastische trekkoord. Hiermee is dit een de ideale oplossing om de sneeuw, wind, regen en modder het hoofd te bieden tijdens ritten van en naar het werk of voor degenen die ook in de regen doortrainen. 

FIETSHELMACCESSOIRES DIRECT UIT VOORRAAD GELEVERD

Onze fietshelmaccessoires worden direct uit voorraad geleverd. Bestel je voor 23:45 uur, dan heb jij jouw bestelling de volgende dag al in huis. Bestellingen vanaf €35,- verzenden wij daarnaast gratis door heel Nederland. Je bent bij ons dus niet alleen verzekerd van een voordelige prijs en van kwalitatief hoogstaande producten, maar ook van een snelle bezorging.