MTB fietshelmen

MTB fietshelmen bij fietskledingvoordeel.nl

Mountainbiken wordt steeds populairder in Nederland, je komt de mountainbikers dan ook regelmatig tegen. Net als bij wielrennen gaat het er bij mountainbiken om dat je een route zo snel mogelijk aflegt. Het grote verschil tussen wielrennen en mountainbiken, is dat weg waarop er gefietst wordt. Wielrennen doe je vaak op de verharde wegen, terwijl mountainbiken veelal in het bos en op ruiger terrein is met meer obstakels. Dit brengt natuurlijk ook de nodige risico's met zich mee. Het is daarom van belang dat jij jezelf goed beschermt tijdens het mountainbiken, met zowel de juiste fietskleding als de juiste hoofdbescherming. Hier bij Fietskledingvoordeel.nl vind je diverse MTB helmen van top kwaliteit. Deze fietshelmen zorgen er voor dat één van de meest kwetsbare lichaamsdelen, je hoofd, goed beschermt blijft. Dit allemaal zonder daarbij int leveren op het gebied van comfort, zodat jij geen hinder hoeft te ervaren tijdens het fietsen en je volledig kan blijven richten op het presteren. Bekijk snel het aanbod MTB fietshelmen in onze webshop!

ruim assortiment mtb fietshelmen voor heren

Onze MTB fietshelmen zijn altijd goed geprijsd zonder in te leveren op het gebied van veiligheid. De MTB fietshelmen worden van de beste materialen gemaakt om zo de hoogste garantie van veiligheid te kunnen garanderen. Een goed passende fietshelm is uiterst belangrijk, zodat bij een valpartij de helm goed blijft zitten en doet waarvoor hij bedoelt is. In onze webshop zijn verschillende maten en kleuren MTB fietshelmen terug te vinden. Ook bieden wij verschillende topmerken aan, zoals Uvex en Endura. Een goede MTB fietshelm van het merk Uvex is deze UV Unbound Fietshelm. Deze helm is tot in de kleinste details doordacht. De 23 ventilatieopeningen, het vliegnet, en een verstelbaar vizier zijn voorbeelden van details die de helm net wat beter maakt. Het MIPS-systeem van de helm zorgt er bij een botsing voor dat de rotatiekrachten effectief worden vermindert die op de hersenen werken, waardoor je als fietser extra wordt beschermd. De comfortsluiting zorgt er voor dat je de helm gemakkelijk met één hand kan verstellen naar jouw maat. Hierdoor blifjt deze MTB fietshelm in alle situaies stevig op je hoofd zitten in een optimale positie. 

Ook van het merk Endura hebben wij een mooi aanbod aan MTB fietshelmen. Deze MT500 Helmet is een high performance fietshelm met verstelbaar vizier en grote ventilatieopeningen voor een betere luchtstroom en goed ademend vermogen. De helm is lichtgewicht en heeft een antibacteriële en sneldrogende padding om jouw hoofd koel en droog te houden. Bekijk snel deze MTB fietshelm, de andere helmen en MTB fietskleding in onze webshop! 

mtb fietshelmen voor heren gemakkelijk te bestellen

Voor de juiste MTB fietshelm ben je bij Fietskledingvoordeel.nl aan het juiste adres. De fietshelmen zijn eenvoudig en snel te bestellen via onze webshop. Bestel je voor 23:45 uur? Dan heb jij jouw bestelling de volgende dag al in huis. Daarnaast verzenden wij bij besteding vanaf €35,- de bestelling gratis in heel Nederland. Heb je een fietshelm gevonden maar wil je deze eerst liever nog even passen voordat je de uiteindelijke beslissing maakt? Kom dan langs in onze winkel in Ouderkerk a/d Amstel.