Fietsboxer

fietsboxer: niet te missen in jouw fietskleding collectie

Wanneer je recreatief wilt fietsen heb je niet altijd zin in een strakke fietsbroek. Toch wil je wel het comfort ervaren van een fietsbroek met zeem om zo de pijn van het zadel te kunnen voorkomen. De beste oplossing voor op het zadel is de een fietsboxer met zeem. Deze trek je onder je normale broek aan, zodat hij niet zichtbaar is voor anderen en je toen comfortabel kan blijven fietsen. De fietsboxer wordt steeds populairder, grote merken als RogelliEndura en Craft hebben inmiddels een ruime keuze aan boxers. Hier bij Fietskledingvoordeel.nl  hebben wij een selectie van deze fietsboxers voor je klaar staan!

Fietsboxer zonder zeem

Wanneer je een boxer zoekt zonder zeem kun je ook op onze webshop terecht. Het verschil met een gewone standaard boxer en een fietsboxer is dat een fietsboxer vaak puur gericht is op het sporten en alles wat hierbij komt kijken. Het admend vermogen en de lichtgewicht pasvorm is waar de focus op ligt, dit zodat jij comfortabel hoge inspanning kan leveren. Een voorbeeld van een goede fietsboxer is deze Greatness Boxer van Craft. Deze boxer is ergonomisch gevormd en voert het transpiratievocht zeer goed af. Daarnaast heeft de onderbroek geen naden waardoor irritaties met de huid worden voorkomen. 

Bestel snel en gemakkelijk bij fietskledingvoordeel.nl

Wanneer je een keuze uit onze fietsboxers of andere fietskleding hebt kunnen maken, is dit eenvoudig te bestellen via onze webshop. Bestel je voor 23:45 uur? Dan heb jij jouw onderbroek al de volgende dag in huis! Bij Fietskledingvoordeel.nl vind je dus net alleen de beste merken voor de beste prijs, maar ben je ook nog eens verzekerd van een snelle levering!