Zweetshirts

ZWEETSHIRT: NOOIT MEER PLAKKERIG OP DE FIETS

Met de aanschaf van een van onze zweetshirts of zweethemden ben je verlost van een nat en plakkerig fietsshirt dat je tijdens het rijden belemmert in je bewegingen. Een zweetshirt voert eenvoudig overmatig transpiratievocht af en geeft je een fris en droog gevoel. Al onze zweetshirts en zweethemden zijn gemaakt van lichte materialen waardoor je nauwelijks merkt dat je er een aanhebt. De prijzen en modellen van onze zweetshirt variëren – van een vernuftig ontworpen mouwloos Castelli zweetshirt tot een 21Virages bestseller met lange mouwen –, maar het grote comfort is bij een ieder gelijk. 

zweetshirt en zweethemd IN DE AANBIEDING

Onze zweethemden en -shirts zijn altijd voordelig geprijsd, maar regelmatig nóg voordeliger. Naast bijvoorbeeld onze Castelli Outlet, waarin wij ook vaak onderkleding van Castelli met een aantrekkelijke korting aanbieden, selecteren wij veelvuldig zweetshirts en -hemden uit ons hele assortiment voor niet te missen aanbiedingsacties. Ook bieden combi packs aan op onze webshop. Voor een goede deal heb je twee, of soms wel vier zweethemden en shirts voor een fantastische prijs. Kijk bijboorbeeld naar deze 21Virages zweethemden set. De abslolute toppers van het merk, nu samengevoegd in één combipack!

onderkleding DIRECT UIT VOORRAAD GELEVERD

Al onze zweetshirts, zweethemden en andere onderkleding worden direct uit voorraad geleverd. Wanneer je voor 23:45 bestelt, wordt jouw bestelling de volgende dag al bij je thuis geleverd. Bestellingen boven de 35 euro verzenden wij daarnaast gratis door heel Nederland. Je bent bij ons dus niet alleen verzekerd van de voordeligste prijs, maar ook van een snelle bezorging. Heb je een keuze kunnen maken in ons assortiment, maar wil je het toch liever nog even passen voordat je bestelt, kom dan langs in één van onze winkels!