Aero overschoenen

Verlies geen snelheid met Aero overschoenen voor heren

Fietsoverschoenen, de Nederlandse fietser kan tegenwoordig niet meer zonder. Hoewel wij een ruim aanbod hebben aan fietssokken en fietsschoenen die zelf de nodige warmte en isolatie bieden, zorgen overschoenen bij echt winterse omstandigheden net voor wat meer comfort. Overschoenen houden je voeten warm en droog en beschermen je fietsschoenen tegen vuil. Het betekent echter wel ook extra stof en dus extra weerstand op de fiets. Met de aero overschoenen hoef je niet bang te zijn om aerodynamica in te moeten leveren. Deze overschoenen zorgen er voor dat je geen snelheid verliest en die paar extra seconden die zo belangrijk zijn kan winnen op de teller. Bij Fietskledingvoordeel.nl hebben wij verschillende aero overschoenen voor je klaar staan van verschillende topmerken als GripGrab, Sidi en Castelli. Ook ons huismerk 21Virages kon natuurlijk niet achterblijven binnen deze collectie. 

Gripgrab aero overschoenen

GripGrab is het grote merk voor fietsaccessoires, zo ook voor overschoenen. De aero overschoenen van het merk zorgen er voor dat je voeten warm en droog in je schoenen blijven, zonder hierbij in te leveren aan de aerodynamica. Neem bijvoorbeeld deze RaceAero TT RaceDay overschoenen: precies wat je nodig hebt wanneer elke seconde telt. Aerodynamische efficiëntie is van het grootste belang in tijdritten en deze aerodynamische overschoenen zijn ontworpen om je seconden te besparen. Turbulente luchtstromen over de sluitingen en buckels van je fietsschoenen worden afgezwakt om zo de weerstand verminderen. Gebruik deze overschoenen voor die speciale situaties waarbij een paar seconden het verschil kunnen uitmaken. 

Aero overschoenen van castelli voor elke tocht

Castelli heeft aerodynamische overschoenen ontworpen voor het racen en trainen in koele omstandigheden vanaf 8 graden Celsius en hoger, waarbij de aerodynamica niet verloren gaat. De Castelli Fast Feet Road Cover  zorgt voor volledige windbescherming en een goede waterbescherming. Het met siliconen gecoate stretchmateriaal maakt de luchtstroom over de voeten glad en houdt wind en regen buiten. De enkelnaad is getaped om de waterbescherming verder te verbeteren, terwijl de manchet een siliconenkraal heeft om te voorkomen dat er water uit de bovenkant komt.

Snel en gemakkelijk te bestellen bij fietskledingvoordeel.nl

In onze webshop vind je diverse topmerken op het gebied van fietsoverschoenen. Heb je een keuze kunnen maken? Bestel voor 23:45 uur en ontvang jouw nieuwe overschoenen de volgende dag al bij jou in huis! Daarnaast verzenden wij bestellingen vanaf €35,- gratis door heel Nederland. Bij Fietskledingvoordeel streven wij ernaar dat je helemaal tevreden bent met je aankoop. Mocht er iets mis zijn, dus een verkeerde maat of een beschadiging aan het fietskledingstuk, dan kun je dit kosteloos retourneren of ruilen. Mocht je verder nog vragen hebben een geplaatste bestelling of over ons assortiment, dan kun je altijd contact opnemen. Mailen kan naar info@fietskledingvoordeel.nl of telefonisch op 020-789 53 58.